• Home
  • News
  • Events
  • Affiliation
  • Statistics ▼
  • Downloads
  • Road ▼
  • About FECOA
  • Item
    ...
  • Home
  • News
  • Events
  • Affiliation
  • Statistics ▼
    >
  • Downloads
  • Road ▼
    >
  • About FECOA
JDN 2022 - Eliminatoria U18
26 y 27 de Noviembre, 2022
Esparza - Polideportivo Hugo Carranza Arce
5.000 Metres Race Walk
U18, Women
Registered Athletes
 
Athlete Name 
Birthdate 
Number 
Team 
1 3/5/2007 257 Alajuela
...X
2
Danna Celeste OBANDO Coronado
20/10/2005 2405 Alvarado
...X
3 25/11/2005 2258 Cartago
...X
4 29/9/2007 2423 Coto Brus
...X
5 14/9/2006 853 Esparza
...X
6 15/9/2006 390 Grecia
...X
7 26/12/2005 402 Grecia
...X
8 16/8/2006 2259 Nicoya
...X
9 22/1/2005 2490 Nicoya
...X
10
Mitzi RODRIGUEZ Gomez
9/11/2007 2491 Nicoya
...X
11 12/9/2006 2496 Palmares
...X
12 4/8/2006 551 Palmares
...X
13 12/3/2006 558 Palmares
...X
14 3/3/2007 2508 Pérez Zeledón
...X
15 17/10/2006 573 Pérez Zeledón
...X
16 9/11/2005 592 Poás
...X
17 29/5/2006 600 Pococí
...X
18
Jennifer Maria BADILLA Castillo
12/4/2007 2523 Pococí
...X
19 20/5/2005 626 Pococí
...X
20 17/12/2006 893 San Carlos
...X
21
Joselyn Yuliana AVILES Reyes
5/3/2007 2546 San José
...X
22 24/4/2006 1215 San José
...X
23 20/6/2006 2552 San Ramón
...X
24 23/10/2007 1050 Santa Cruz
...X
25
Shamanda GAMBOA Lopez
6/8/2005 2586 Siquirres
...X
26 2/3/2007 2587 Sta Barbara Heredia
...X
27 21/4/2007 2598 Turrialba
...X
28 1/9/2005 2603 Turrialba
...X

Return
REVSYS ®
Athletics
FECOA (Federación Costarricense de Atletismo)
Estadio Nacional, San José - Costa Rica - Tel. (506) 2549-0950
info@fecoa.org
fecoa.org
Copyright © 2022
v