• Home
  • News
  • Events
  • Affiliation
  • Statistics ▼
  • Downloads
  • Road ▼
  • About FECOA
  • Item
    ...
  • Home
  • News
  • Events
  • Affiliation
  • Statistics ▼
    >
  • Downloads
  • Road ▼
    >
  • About FECOA
JDN 2022 - Eliminatoria U13 y U23
12 y 13 de Noviembre 2022
Estadio Rafael Ángel Camacho, Turrialba
12/11/2022 a las 10:30
Eliminatoria
3.000 Metres Steeplechase 0.76
U23, Women
Advancing Progression: The (8) top times of all series.
Final Result
Pos 
Athlete 
Number 
Team 
Birthdate 
 
Mark 
Pts
IAAF
 
1 2167 Palmares
1/12/2002 q
14:50.4
508 ...X
2 515 Montes De Oca
18/3/2002 q
15:56.4
405 ...X
3 2161 Nicoya
18/1/2001 q
16:26.8
362 ...X
4 1843 Vásquez De Coronado
10/3/2001 q
16:28.4
359 ...X

Return
REVSYS ®
Athletics
FECOA (Federación Costarricense de Atletismo)
Estadio Nacional, San José - Costa Rica - Tel. (506) 2549-0950
info@fecoa.org
fecoa.org
Copyright © 2023
v