• Home
  • News
  • Events
  • Affiliation
  • Statistics ▼
  • Downloads
  • Road ▼
  • About FECOA
  • Item
    ...
  • Home
  • News
  • Events
  • Affiliation
  • Statistics ▼
    >
  • Downloads
  • Road ▼
    >
  • About FECOA
JDN 2021 - Eliminatoria U14 y U23
23 y 24 de Octubre, 2021
Estadio Cacique Diriá, Santa Cruz
23/10/2021 a las 14:50
RCU14: 14:25.66, Eduardo Ayala (ESA), 2017
Eliminatoria
3.000 mts Marcha
U-14, Men
Advancing Progression: The (8) top times of all series.
Final Result
Pos 
Athlete 
Number 
Team 
Birthdate 
 
Mark 
1 1822 Puriscal
25/1/2008 Q
17:23.9
...X
2 1373 Oreamuno
8/3/2008 Q
18:42.0
...X
3 1387 Palmares
26/9/2009 Q
19:49.3
...X
4 296 Cartago
14/3/2008 Q
19:50.4
...X
5 1376 Oreamuno
12/9/2009 Q
20:10.5
...X
6 1004 Cartago
16/3/2008 Q
20:56.9
...X
7 1942 Turrialba
2/12/2008 Q
21:35.1
...X
8 1945 Turrialba
28/9/2009 Q
21:47.1
...X
9 1766 Bagaces
3/9/2009
23:00.3
...X
10 1178 Esparza
8/1/2009
23:05.6
...X
11
Brandon Eduardo CHACON Molina
1873 Santa Cruz
6/1/2009
24:33.9
...X
12 1177 Esparza
21/5/2009
24:37.8
...X
- 1180 Esparza
8/11/2008
DQ
...X

Return
REVSYS ®
Athletics
Federación Costarricense de Atletismo
Copyright © 2021
info@fecoa.org
v