• Home
  • News
  • Events
  • Affiliation
  • Statistics ▼
  • Downloads
  • Road ▼
  • About FECOA
  • Item
    ...
  • Home
  • News
  • Events
  • Affiliation
  • Statistics ▼
    >
  • Downloads
  • Road ▼
    >
  • About FECOA
JDN 2021 - Eliminatoria U18
9 y 10 de Octubre, 2021
Esparza - Polideportivo Hugo Carranza Arce
09/10/2021 a las 13:15
Eliminatoria
100 mts Planos
U-18, Women
Advancing Progression: The (16) top times of all series.
Final Result
Pos 
Athlete 
Number 
Team 
Birthdate 
Lane 
 
Mark 
Pts
IAAF
 
Heat: 1 
 1 1525 Alajuelita
19/6/2005 6 q
13.0
819 ...X
 2 1947 Siquirres
4/3/2004 8 q
13.8
681 ...X
 3 1541 Barva
5/10/2005 2
15.5
430 ...X
 4 1740 Montes De Oca
17/9/2004 3
15.5
422 ...X
 5
Nalleli Carolina GONZALEZ Aguirre
1728 Matina
4/10/2005 4
16.0
364 ...X
 6
Yulitza Andrea MANCIA Duran
1730 Matina
20/10/2004 5
16.0
360 ...X
 7
Jenny Jimena CHAVES Vargas
1987 Esparza
9/12/2005 1
16.0
357 ...X
 8
Marjorie Jolette MOLINA Gonzalez
1621 Desamparados
5/11/2005 7
16.7
283 ...X
Heat: 2 
 1 1673 Grecia
3/12/2004 7 q
13.3
756 ...X
 2 1508 Alajuela
17/8/2005 3 q
13.9
658 ...X
 3 1515 Alajuelita
13/6/2005 2 q
14.1
620 ...X
 4 1866 San José
20/10/2005 8 q
14.2
605 ...X
 5 1955 Siquirres
24/10/2004 6 q
14.5
557 ...X
 6 1595 Coronado
29/1/2005 4 q
14.5
557 ...X
 7
Maria Paula GARCIA Segura
1620 Desamparados
25/4/2005 5
15.4
432 ...X
 8 1502 Alajuela
26/3/2004 1
16.0
364 ...X
Heat: 3 
 1 1876 San Ramón
14/5/2004 3 q
13.1
801 ...X
 2 1667 Grecia
11/3/2005 6 q
13.4
733 ...X
 3 1793 Palmares
25/4/2005 1 q
14.2
606 ...X
 4 1980 Upala
22/6/2004 7 q
14.3
598 ...X
 5 1717 Limón
6/10/2004 5 q
14.4
575 ...X
 6 1568 Carrillo
4/7/2004 2
14.6
550 ...X
 7 1640 Esparza
18/12/2005 4
16.2
341 ...X
Heat: 4 
 1 1580 Cartago
6/12/2004 6 q
12.9
834 ...X
 2 1869 San José
17/12/2004 4 q
13.2
776 ...X
 3 1624 El Guarco
15/10/2005 3 q
14.5
566 ...X
 4
Fiorella FALLAS Villarreal
1551 Belén
19/11/2004 7
14.7
534 ...X
 5 1974 Turrialba
28/12/2005 1
15.6
407 ...X
 6 1582 Coronado
27/7/2004 5
15.6
407 ...X
 - 1706 Limón
31/5/2005 2
DQ Art. 162.16.7
0 ...X
OVERALL RESULTS
100 mts - U-18, Women - Eliminatoria
Pos 
Athlete 
Birthdate 
Team 
 
Mark 
Heat 
IAAF 
1 Tania Del Mar Alfaro 6/12/2004 Cartago
q
12.9 4 834 ...X
2 Leidy Fernanda Mora 19/6/2005 Alajuelita
q
13.0 1 819 ...X
3 Amanda Muñoz 14/5/2004 San Ramón
q
13.1 3 801 ...X
4 Natasha Mendez 17/12/2004 San José
q
13.2 4 776 ...X
5 Sheirys Sofia Garcia 3/12/2004 Grecia
q
13.3 2 756 ...X
6 Maria Belinda Alfaro 11/3/2005 Grecia
q
13.4 3 733 ...X
7 Brigitte Naomi Cubero 4/3/2004 Siquirres
q
13.8 1 681 ...X
8 Sofia Vargas 17/8/2005 Alajuela
q
13.9 2 658 ...X
9 Aurora Del Socorro Arroliga 13/6/2005 Alajuelita
q
14.1 2 620 ...X
10 Natalie Spix 25/4/2005 Palmares
q
14.2 3 606 ...X
11 Michelle Nicole Perez 20/10/2005 San José
q
14.2 2 605 ...X
12 Cristin Daniela Lozano 22/6/2004 Upala
q
14.3 3 598 ...X
13 Viviana Paola Cortes 6/10/2004 Limón
q
14.4 3 575 ...X
14 Alisson De Los Angeles Gomez 15/10/2005 El Guarco
q
14.5 4 566 ...X
15 Sofia Chinchilla 29/1/2005 Coronado
q
14.5 2 557 ...X
15 Leysha Kadiuska Montoya 24/10/2004 Siquirres
q
14.5 2 557 ...X
17 Maripaz Mayorga 4/7/2004 Carrillo
14.6 3 550 ...X
18 Fiorella Fallas 19/11/2004 Belén
14.7 4 534 ...X
19 Maria Paula Garcia 25/4/2005 Desamparados
15.4 2 432 ...X
20 Carolina Umaña 5/10/2005 Barva
15.5 1 430 ...X
21 Valeria Calderon 17/9/2004 Montes De Oca
15.5 1 422 ...X
22 Shelsea Zurima Connor 28/12/2005 Turrialba
15.6 4 407 ...X
22 Alina Castillo 27/7/2004 Coronado
15.6 4 407 ...X
24 Ashley Yuleisy Alvarado 26/3/2004 Alajuela
16.0 2 364 ...X
24 Nalleli Carolina Gonzalez 4/10/2005 Matina
16.0 1 364 ...X
26 Yulitza Andrea Mancia 20/10/2004 Matina
16.0 1 360 ...X
27 Jenny Jimena Chaves 9/12/2005 Esparza
16.0 1 357 ...X
28 Allison De Los Angeles Guevara 18/12/2005 Esparza
16.2 3 341 ...X
29 Marjorie Jolette Molina 5/11/2005 Desamparados
16.7 1 283 ...X
- Dellany Shantall Gonzalez 31/5/2005 Limón
DQ 4 0 ...X

Return
REVSYS ®
Athletics
Federación Costarricense de Atletismo
Copyright © 2021
info@fecoa.org
v