• Home
  • News
  • Events
  • Affiliation
  • Statistics ▼
  • Downloads
  • Road ▼
  • About FECOA
  • Item
    ...
  • Home
  • News
  • Events
  • Affiliation
  • Statistics ▼
    >
  • Downloads
  • Road ▼
    >
  • About FECOA
JDN 2021 - Eliminatoria U18
9 y 10 de Octubre, 2021
Esparza - Polideportivo Hugo Carranza Arce
09/10/2021 a las 14:05
Eliminatoria
400 mts Planos
U-18, Women
Advancing Progression: The (16) top times of all series.
Final Result
Pos 
Athlete 
Number 
Team 
Birthdate 
Lane 
 
Mark 
Pts
IAAF
 
Heat: 1 
 1 1638 Escazú
17/11/2005 1 q
1:03.2
734 ...X
 2 1833 San Carlos
16/5/2005 7 q
1:06.5
635 ...X
 3 1790 Palmares
12/8/2005 4 q
1:09.1
562 ...X
 4 1810 Pérez Zeledón
16/2/2004 5 q
1:09.1
561 ...X
 5 1776 Oreamuno
31/8/2005 2
1:15.4
403 ...X
 6 1597 Coronado
3/12/2005 3
1:22.7
250 ...X
 7 1976 Turrialba
5/7/2005 6
1:23.4
237 ...X
Heat: 2 
 1 1525 Alajuelita
19/6/2005 7 q
1:03.3
730 ...X
 2 1573 Cartago
29/9/2004 5 q
1:04.5
693 ...X
 3 1731 Montes De Oca
20/12/2004 1 q
1:04.8
686 ...X
 4 1956 Siquirres
8/3/2005 4 q
1:07.1
617 ...X
 5 1793 Palmares
25/4/2005 2 q
1:07.4
608 ...X
 6 1975 Turrialba
5/4/2004 3 q
1:08.9
568 ...X
 7 1536 Alvarado
13/4/2005 6 q
1:09.5
550 ...X
Heat: 3 
 1 1667 Grecia
11/3/2005 2 q
1:01.7
784 ...X
 2 1706 Limón
31/5/2005 7
1:16.4
378 ...X
 3 1659 Grecia
25/12/2005 6
1:17.7
350 ...X
 4 1707 Limón
13/8/2005 3
1:21.7
268 ...X
 5 1947 Siquirres
4/3/2004 4
1:24.2
222 ...X
 6 1542 Barva
15/10/2004 5
1:41.0
27 ...X
Heat: 4 
 1 1509 Alajuela
2/11/2004 2 q
1:07.0
621 ...X
 2 1836 San Carlos
12/11/2005 4 q
1:12.3
476 ...X
 3 1871 San José
24/1/2005 6 q
1:14.7
417 ...X
 4 1514 Alajuelita
16/12/2004 3 q
1:15.2
406 ...X
 5 1864 San José
19/8/2004 7
1:23.8
230 ...X
 6 1547 Barva
12/1/2005 5
1:31.9
109 ...X
OVERALL RESULTS
400 mts - U-18, Women - Eliminatoria
Pos 
Athlete 
Birthdate 
Team 
 
Mark 
Heat 
IAAF 
1 Maria Belinda Alfaro 11/3/2005 Grecia
q
1:01.7 3 784 ...X
2 Naydelin Yahany Calderon 17/11/2005 Escazú
q
1:03.2 1 734 ...X
3 Leidy Fernanda Mora 19/6/2005 Alajuelita
q
1:03.3 2 730 ...X
4 Keisy Nicole Mata 29/9/2004 Cartago
q
1:04.5 2 693 ...X
5 Bianca Scaglioni 20/12/2004 Montes De Oca
q
1:04.8 2 686 ...X
6 Allison Ivonne Castro 16/5/2005 San Carlos
q
1:06.5 1 635 ...X
7 Tiphanny Dayana Madrigal 2/11/2004 Alajuela
q
1:07.0 4 621 ...X
8 Meylin Cristina Fonseca 8/3/2005 Siquirres
q
1:07.1 2 617 ...X
9 Natalie Spix 25/4/2005 Palmares
q
1:07.4 2 608 ...X
10 Sthefania Esmeralda Salguero 5/4/2004 Turrialba
q
1:08.9 2 568 ...X
11 Genesis Maria Abarca 12/8/2005 Palmares
q
1:09.1 1 562 ...X
12 Nicole Maria Muñoz 16/2/2004 Pérez Zeledón
q
1:09.1 1 561 ...X
13 Natalia De Los Angeles Ramirez 13/4/2005 Alvarado
q
1:09.5 2 550 ...X
14 Ana Paula Hidalgo 12/11/2005 San Carlos
q
1:12.3 4 476 ...X
15 Nicole Valeria Cubero 24/1/2005 San José
q
1:14.7 4 417 ...X
16 Arlen Yisel Mendoza 16/12/2004 Alajuelita
q
1:15.2 4 406 ...X
17 Maria Milagro Cortes 31/8/2005 Oreamuno
1:15.4 1 403 ...X
18 Dellany Shantall Gonzalez 31/5/2005 Limón
1:16.4 3 378 ...X
19 Diana De Jade Sequeira 25/12/2005 Grecia
1:17.7 3 350 ...X
20 Emily Barahona 13/8/2005 Limón
1:21.7 3 268 ...X
21 Valeria Bustos 3/12/2005 Coronado
1:22.7 1 250 ...X
22 Tiffany Saray Matamoros 5/7/2005 Turrialba
1:23.4 1 237 ...X
23 Loraine Barboza 19/8/2004 San José
1:23.8 4 230 ...X
24 Brigitte Naomi Cubero 4/3/2004 Siquirres
1:24.2 3 222 ...X
25 Maria Fabiola Zuñiga 12/1/2005 Barva
1:31.9 4 109 ...X
26 Daniela Rodriguez 15/10/2004 Barva
1:41.0 3 27 ...X

Return
REVSYS ®
Athletics
Federación Costarricense de Atletismo
Copyright © 2021
info@fecoa.org
v