• Home
  • News
  • Events
  • Affiliation
  • Statistics ▼
  • Downloads
  • Road ▼
  • About FECOA
  • Item
    ...
  • Home
  • News
  • Events
  • Affiliation
  • Statistics ▼
    >
  • Downloads
  • Road ▼
    >
  • About FECOA
JDN 2021 - Eliminatoria U18
9 y 10 de Octubre, 2021
Esparza - Polideportivo Hugo Carranza Arce
10/10/2021 a las 08:15
Eliminatoria
3.000 mts Planos
U-18, Men
Advancing Progression: The (16) top times of all series.
Final Result
Pos 
Athlete 
Number 
Team 
Birthdate 
 
Mark 
Pts
IAAF
 
Heat: 1 
 1 1632 Escazú
25/12/2005 q
9:35.8
569 ...X
 2 1639 Escazú
22/10/2004 q
9:36.3
566 ...X
 3 1533 Alvarado
14/2/2005 q
9:45.9
526 ...X
 4 1789 Palmares
12/2/2004 q
10:04.3
452 ...X
 5 1523 Alajuelita
18/7/2004 q
10:22.5
385 ...X
 6 1773 Oreamuno
16/3/2005 q
10:36.3
338 ...X
 7 1973 Turrialba
14/8/2004 q
10:56.7
274 ...X
 8 1701 Liberia
6/10/2005 q
11:01.0
261 ...X
 9 1831 Puntarenas
23/10/2004
11:18.9
211 ...X
 10 1967 Turrialba
10/5/2005
11:21.9
203 ...X
 11
Cristofer Francisco CHINCHILLA Sandi
1676 Guácimo
28/11/2004
13:21.9
11 ...X
 12
Mario Francisco AVILA Salazar
1817 Poás
22/3/2004
13:26.2
9 ...X
 -
Freivith Alonso BALDIZON Brenes
1923 Santa Cruz
16/7/2005
DNF
0 ...X
 - 1734 Montes De Oca
20/7/2004
DNF
0 ...X
 - 1757 Nicoya
16/7/2005
DNF
0 ...X
 -
Jenner Antonio GARCIA Bustillo
1785 Osa
22/9/2005
DNF
0 ...X
Heat: 2 
 1 1911 Santa Barbara
18/2/2004 q
8:59.1
738 ...X
 2 1847 San Carlos
15/5/2004 q
9:56.0
485 ...X
 3 1797 Paraíso
17/5/2005 q
10:10.5
429 ...X
 4 1572 Cartago
23/1/2005 q
10:17.1
404 ...X
 5 1735 Montes De Oca
15/3/2004 q
10:30.4
358 ...X
 6 1575 Cartago
6/3/2005 q
10:47.5
302 ...X
 7 1965 Tilarán
30/11/2005 q
10:52.0
288 ...X
 8 1946 Siquirres
26/5/2005 q
10:55.1
278 ...X
 9 1691 La Cruz
18/8/2005
11:18.0
214 ...X
 10 1774 Oreamuno
14/11/2005
11:51.8
134 ...X
 11
Jeancarlo RODRIGUEZ Calvo
1678 Guácimo
22/2/2004
11:57.9
121 ...X
 12 1690 La Cruz
31/12/2004
11:59.7
118 ...X
 13 1924 Santa Cruz
3/10/2005
12:51.7
38 ...X
 -
Enzo Jesus CAMPOS Mora
1534 Alvarado
14/2/2004
DNF
0 ...X
 -
Anthony Johan LAINES Rodriguez
1781 Osa
23/4/2004
DNF
0 ...X
OVERALL RESULTS
3.000 mts - U-18, Men - Eliminatoria
Pos 
Athlete 
Birthdate 
Team 
 
Mark 
Heat 
IAAF 
1 Paulo De Jesus Gomez 18/2/2004 Santa Barbara
q
8:59.1 2 738 ...X
2 Brigan Mauricio Montoya 25/12/2005 Escazú
q
9:35.8 1 569 ...X
3 Nicolas Andre Dubost 22/10/2004 Escazú
q
9:36.3 1 566 ...X
4 Cristopher Miguel Garita 14/2/2005 Alvarado
q
9:45.9 1 526 ...X
5 Raul Francisco Quesada 15/5/2004 San Carlos
q
9:56.0 2 485 ...X
6 Esteban Oses 12/2/2004 Palmares
q
10:04.3 1 452 ...X
7 Jefferson Andres Calvo 17/5/2005 Paraíso
q
10:10.5 2 429 ...X
8 Edwin Manuel Marin 23/1/2005 Cartago
q
10:17.1 2 404 ...X
9 Juan Daniel Mena 18/7/2004 Alajuelita
q
10:22.5 1 385 ...X
10 Francisco Alvarado 15/3/2004 Montes De Oca
q
10:30.4 2 358 ...X
11 Hanzel Andres Nuñez 16/3/2005 Oreamuno
q
10:36.3 1 338 ...X
12 Kendal Andres Bejarano 6/3/2005 Cartago
q
10:47.5 2 302 ...X
13 Christopher Manuel Arias 30/11/2005 Tilarán
q
10:52.0 2 288 ...X
14 Brad Angel Barquero 26/5/2005 Siquirres
q
10:55.1 2 278 ...X
15 Sergio Andre Fuentes 14/8/2004 Turrialba
q
10:56.7 1 274 ...X
16 Miguel Angel Martinez 6/10/2005 Liberia
q
11:01.0 1 261 ...X
17 Juan Alonso Baltodano 18/8/2005 La Cruz
11:18.0 2 214 ...X
18 Yorfin Alonso Torres 23/10/2004 Puntarenas
11:18.9 1 211 ...X
19 David Navarro 10/5/2005 Turrialba
11:21.9 1 203 ...X
20 Kendall Stef Ramirez 14/11/2005 Oreamuno
11:51.8 2 134 ...X
21 Jeancarlo Rodriguez 22/2/2004 Guácimo
11:57.9 2 121 ...X
22 Bernal Aguirre 31/12/2004 La Cruz
11:59.7 2 118 ...X
23 Greivin Cerdas 3/10/2005 Santa Cruz
12:51.7 2 38 ...X
24 Cristofer Francisco Chinchilla 28/11/2004 Guácimo
13:21.9 1 11 ...X
25 Mario Francisco Avila 22/3/2004 Poás
13:26.2 1 9 ...X
- Esteban Alfaro 16/7/2005 Nicoya
DNF 1 0 ...X
- Freivith Alonso Baldizon 16/7/2005 Santa Cruz
DNF 1 0 ...X
- Enzo Jesus Campos 14/2/2004 Alvarado
DNF 2 0 ...X
- Anthony Johan Laines 23/4/2004 Osa
DNF 2 0 ...X
- Jenner Antonio Garcia 22/9/2005 Osa
DNF 1 0 ...X
- Esteban Luis Chavez 20/7/2004 Montes De Oca
DNF 1 0 ...X

Return
REVSYS ®
Athletics
Federación Costarricense de Atletismo
Copyright © 2021
info@fecoa.org
v