• Home
  • News
  • Events
  • Affiliation
  • Statistics ▼
  • Downloads
  • Road ▼
  • About FECOA
  • Item
    ...
  • Home
  • News
  • Events
  • Affiliation
  • Statistics ▼
    >
  • Downloads
  • Road ▼
    >
  • About FECOA
JDN 2022 - Eliminatoria U18
26 y 27 de Noviembre, 2022
Esparza - Polideportivo Hugo Carranza Arce
27/11/2022 a las 10:00
Eliminatoria
200 Metres
U18, Women
Advancing Progression: The (8) top times of all series.
Final Result
Pos 
Athlete 
Number 
Team 
Birthdate 
Lane 
 
Mark 
Wind 
Pts
IAAF
 
Heat: 1 
 1 955 Alajuelita
19/6/2005 3 q
26.8
786 ...X
 2 426 Grecia
11/3/2005 6 q
27.4
739 ...X
 3 2294 Escazú
17/11/2005 8 q
27.4
735 ...X
 4 563 Palmares
25/4/2005 2
28.3
667 ...X
 5 636 San Carlos
16/5/2005 1
28.6
646 ...X
 6 1017 Liberia
14/4/2007 5
30.1
533 ...X
 7 1500 Liberia
22/7/2007 4
31.2
461 ...X
 8 167 La Unión
16/8/2007 7
32.3
395 ...X
Heat: 2 
 1 2613 Turrialba
28/12/2005 3 q
28.0
689 ...X
 2 1896 Siquirres
5/11/2006 6
29.4
586 ...X
 3 941 Desamparados
25/4/2005 2
29.6
568 ...X
 4 2414 Cartago
22/4/2005 7
30.0
543 ...X
 5 530 Naranjo
29/5/2006 5
30.6
503 ...X
 6 2249 Esparza
3/11/2006 4
32.6
377 ...X
 7 2328 Corredores
8/6/2006 8
33.9
302 ...X
 - 2420 Corredores
5/6/2006 1
DNF
0 ...X
Heat: 3 
 1 1082 Turrialba
25/10/2006 3 q
27.4
740 ...X
 2 695 San José
29/8/2006 8
29.5
577 ...X
 3 813 Pococí
26/9/2006 5
30.7
491 ...X
 4 19 Belén
15/2/2006 4
30.9
483 ...X
 5 1708 Alajuelita
15/2/2007 2
31.0
473 ...X
 6 2538 San Isidro Heredia
4/10/2007 6
31.2
461 ...X
 7 1726 La Unión
23/6/2006 7
34.7
265 ...X
 8 2302 Siquirres
6/9/2006 1
35.7
218 ...X
Heat: 4 
 1 1709 Cañas
7/9/2007 8 q
28.1
681 ...X
 2
Aisha Celina BONILLA Wilson
2456 Limón
20/7/2007 1
29.4
581 ...X
 3 326 Vásquez De Coronado
5/10/2006 5
29.6
571 ...X
 4 489 Limón
22/3/2007 7
30.1
533 ...X
 5
Alisson Ariana FONSECA Mena
2507 Pérez Zeledón
2/1/2006 6
30.4
512 ...X
 6 839 Vásquez De Coronado
3/12/2005 3
32.5
382 ...X
 7 376 El Guarco
7/12/2007 4
33.7
314 ...X
 8 2416 Corredores
29/7/2006 2
35.6
223 ...X
Heat: 5 
 1 883 Grecia
20/12/2006 6 q
27.9
696 ...X
 2 2301 San José
13/6/2007 4 q
28.0
686 ...X
 3 621 Pococí
10/11/2006 7
29.2
599 ...X
 4 15 Belén
19/2/2006 2
29.8
554 ...X
 5 1584 Montes De Oca
17/11/2006 1
31.0
473 ...X
 6 10 Belén
11/7/2006 3
31.3
457 ...X
 7 1799 Corredores
17/5/2005 5
32.9
356 ...X
Heat: 6 
 1 2506 Paraíso
10/10/2006 1
28.8
626 ...X
 2 1710 Cañas
13/5/2006 2
29.4
584 ...X
 3 1192 Alajuela
4/8/2006 3
29.6
568 ...X
 4 1505 Liberia
15/7/2007 5
30.9
478 ...X
 5 2574 Siquirres
5/9/2007 6
33.2
343 ...X
 6 623 Pococí
28/3/2006 7
33.4
333 ...X
 7 369 El Guarco
7/8/2006 4
35.9
207 ...X
OVERALL RESULTS
200 Metres - U18, Women - Eliminatoria
Pos 
Athlete 
Birthdate 
Team 
 
Mark 
Wind 
Heat 
IAAF 
1 Leidy Fernanda Mora 19/6/2005 Alajuelita
q
26.8 1 786 ...X
2 Naomi Salazar 25/10/2006 Turrialba
q
27.4 3 740 ...X
3 Maria Belinda Alfaro 11/3/2005 Grecia
q
27.4 1 739 ...X
4 Naydelin Yahany Calderon 17/11/2005 Escazú
q
27.4 1 735 ...X
5 Wendy Michell Flores 20/12/2006 Grecia
q
27.9 5 696 ...X
6 Shelsea Zurima Connor 28/12/2005 Turrialba
q
28.0 2 689 ...X
7 Kisha Dayanna Quiros 13/6/2007 San José
q
28.0 5 686 ...X
8 Ashbby Chaneika Edwards 7/9/2007 Cañas
q
28.1 4 681 ...X
9 Natalie Spix 25/4/2005 Palmares
28.3 1 667 ...X
10 Allison Ivonne Castro 16/5/2005 San Carlos
28.6 1 646 ...X
11 Reichell Nahomi Ramirez 10/10/2006 Paraíso
28.8 6 626 ...X
12 Kendra Sherina Bennette 10/11/2006 Pococí
29.2 5 599 ...X
13 Alison Melisa Arias 5/11/2006 Siquirres
29.4 2 586 ...X
14 Kembly Rachell Martinez 13/5/2006 Cañas
29.4 6 584 ...X
15 Aisha Celina Bonilla 20/7/2007 Limón
29.4 4 581 ...X
16 Natalia Sofia Perez 29/8/2006 San José
29.5 3 577 ...X
17 Shannell Alexia Perkins 5/10/2006 Vásquez De Coronado
29.6 4 571 ...X
18 Kiara De Los Angeles Muñoz 4/8/2006 Alajuela
29.6 6 568 ...X
18 Maria Paula Garcia 25/4/2005 Desamparados
29.6 2 568 ...X
20 Melissa Rodriguez 19/2/2006 Belén
29.8 5 554 ...X
21 Sarai Quiñones 22/4/2005 Cartago
30.0 2 543 ...X
22 Sofia Centeno 14/4/2007 Liberia
30.1 1 533 ...X
23 Jeleyne Aleysha Brown 22/3/2007 Limón
30.1 4 533 ...X
24 Alisson Ariana Fonseca 2/1/2006 Pérez Zeledón
30.4 4 512 ...X
25 Deilyn Mayerli Mendez 29/5/2006 Naranjo
30.6 2 503 ...X
26 Angelina Sanchez 26/9/2006 Pococí
30.7 3 491 ...X
27 Wendy Victoria Arroyo 15/2/2006 Belén
30.9 3 483 ...X
28 Rachell Daniela Picado 15/7/2007 Liberia
30.9 6 478 ...X
29 Maria Ximena Flores 17/11/2006 Montes De Oca
31.0 5 473 ...X
29 Krystell Dilana Solis 15/2/2007 Alajuelita
31.0 3 473 ...X
31 Leticia Julieth Martinez 22/7/2007 Liberia
31.2 1 461 ...X
32 Mariangel Chaves 4/10/2007 San Isidro Heredia
31.2 3 461 ...X
33 Jimena Sanchez 11/7/2006 Belén
31.3 5 457 ...X
34 Amanda Jose Fallas 16/8/2007 La Unión
32.3 1 395 ...X
35 Valeria Bustos 3/12/2005 Vásquez De Coronado
32.5 4 382 ...X
36 Lucia De Los Angeles Jimenez 3/11/2006 Esparza
32.6 2 377 ...X
37 Paola Michelle Trigueros 17/5/2005 Corredores
32.9 5 356 ...X
38 Brithanye Nicole Moya 5/9/2007 Siquirres
33.2 6 343 ...X
39 Mariam Alexa Ramirez 28/3/2006 Pococí
33.4 6 333 ...X
40 Yariely Lucia Morales 7/12/2007 El Guarco
33.7 4 314 ...X
41 Maria Massiel Hernandez 8/6/2006 Corredores
33.9 2 302 ...X
42 Violeth Brigith Mendoza 23/6/2006 La Unión
34.7 3 265 ...X
43 Genesis Miranda 29/7/2006 Corredores
35.6 4 223 ...X
44 Yulimar Engels Cyrus 6/9/2006 Siquirres
35.7 3 218 ...X
45 Mariana Quiros 7/8/2006 El Guarco
35.9 6 207 ...X
- Shelby Yulieth Alfaro 5/6/2006 Corredores
DNF 2 0 ...X

Return
REVSYS ®
Athletics
FECOA (Federación Costarricense de Atletismo)
Estadio Nacional, San José - Costa Rica - Tel. (506) 2549-0950
info@fecoa.org
fecoa.org
Copyright © 2024
v