• Home
  • News
  • Events
  • Affiliation
  • Statistics ▼
  • Downloads
  • Road ▼
  • About FECOA
  • Item
    ...
  • Home
  • News
  • Events
  • Affiliation
  • Statistics ▼
    >
  • Downloads
  • Road ▼
    >
  • About FECOA
JDN 2022 - Eliminatoria U20
3 y 4 de Diciembre, 2022
Estadio Cacique Diriá - Santa Cruz, Guanacaste
04/12/2022 a las 10:15
Eliminatoria
3.000 Metres Steeplechase 0.91
U20, Men
Advancing Progression: The (8) top times of all series.
Final Result
Pos 
Athlete 
Number 
Team 
Birthdate 
 
Mark 
Pts
IAAF
 
1 751 Sta Barbara Heredia
18/2/2004 q
10:36.7
634 ...X
2 110 Palmares
12/2/2004 q
10:37.1
632 ...X
3 1814 San Isidro Heredia
1/3/2003 q
10:51.2
587 ...X
4 603 Pococí
9/11/2004 q
11:07.8
535 ...X
5 2662 Paraíso
11/12/2004 q
11:10.3
527 ...X
6 347 Alajuelita
21/1/2004 q
11:17.2
507 ...X
7 344 Alajuelita
18/7/2004 q
11:19.1
501 ...X
8 517 Montes De Oca
15/3/2004 q
11:42.6
434 ...X
9 1427 Upala
5/10/2004
12:25.8
324 ...X
10 346 San Isidro Heredia
31/3/2004
13:12.6
223 ...X
11 2630 Corredores
11/3/2004
14:52.6
70 ...X
12 589 Poás
22/3/2004
16:17.4
7 ...X
-
Jose PÉREZ Ramos
2672 Poás
16/6/2003
DNF
0 ...X
- 464 Oreamuno
18/1/2003
DNF
0 ...X
- 2659 Oreamuno
14/7/2003
DNF
0 ...X
- 493 San José
31/12/2004
DNF
0 ...X
- 2692 San Ramón
21/1/2004
DNF
0 ...X

Return
REVSYS ®
Athletics
FECOA (Federación Costarricense de Atletismo)
Estadio Nacional, San José - Costa Rica - Tel. (506) 2549-0950
info@fecoa.org
fecoa.org
Copyright © 2024
v