• Home
  • News
  • Events
  • Affiliation
  • Statistics ▼
  • Downloads
  • Road ▼
  • About FECOA
  • Item
    ...
  • Home
  • News
  • Events
  • Affiliation
  • Statistics ▼
    >
  • Downloads
  • Road ▼
    >
  • About FECOA
Campeonato Nacional U16 - U14
20 y 21 de Octubre del 2018
Estadio Nacional, San José - Costa Rica
20/10/2018 a las 08:40
Final
2.000 Metres Race Walk
U-14, Women
StartList
 
Athlete Name 
Birth 
Number 
Team 
1 5/3/2005 4001 Adava
...X
2 11/2/2005 4004 Adava
...X
3 24/4/2006 4007 Adava
...X
4 15/2/2006 4026 Alajuela Codea
...X
5 25/11/2005 4098 Cartago
...X
6
Yeimy Yulitza MOLINA Avalos
29/11/2006 4189 Corredores
...X
7
Keilyn Francela SERRANO Cordoba
8/11/2005 4270 Impacto Oreamuno
...X
8
Nicole Alejandra CALVO Solano
29/11/2005 4275 Impacto Oreamuno
...X
9 8/8/2005 4302 Palmares
...X
10 3/3/2007 4312 Perez Zeledon
...X
11 17/10/2006 4313 Perez Zeledon
...X
12 17/12/2006 4340 San Carlos
...X
13 16/5/2005 4341 San Carlos
...X
14 15/2/2006 4355 San Carlos
...X
15 1/9/2005 4398 Turrialba
...X

Return
REVSYS ®
Athletics
Federación Costarricense de Atletismo
Copyright © 2021
info@fecoa.org
v