• Home
  • News
  • Events
  • Affiliation
  • Statistics ▼
  • Downloads
  • Road ▼
  • About FECOA
  • Item
    ...
  • Home
  • News
  • Events
  • Affiliation
  • Statistics ▼
    >
  • Downloads
  • Road ▼
    >
  • About FECOA
JDN 2021 - Eliminatoria U14 y U23
23 y 24 de Octubre, 2021
Estadio Cacique Diriá, Santa Cruz
24/10/2021 a las 07:00
Eliminatoria
Impulsión de Bala 7.26 kg
U-23, Men
Advancing Progression: The (16) top times of all series.
StartList
 
Athlete Name 
Birth 
Number 
Team 
Turn 
1 30/4/2001 1372 Oreamuno
1...X
2 6/4/1999 1386 Palmares
2...X
3 24/1/1999 1365 Nicoya
3...X
4 16/8/2001 1336 Matina
4...X
5 19/4/2000 1357 Nicoya
5...X
6 18/8/2001 1005 Cartago
6...X
7
Bayron Andrey POVEDA Yu
2/3/1999 1319 Limón
7...X
8 15/3/2000 1127 Corredores
8...X
9 15/9/1999 1886 Santa Cruz
9...X
10 10/4/1999 795 Cartago
10...X
11 3/1/2001 1852 San José
11...X
12 29/9/1999 1774 Barva De Heredia
12...X
13 17/9/2001 1776 Belén
13...X
14 22/9/2000 1174 Esparza
14...X
15 31/12/2000 1846 San José
15...X
16
Juan Pablo MOLINA Castillo
28/3/2001 1338 Matina
16...X
17 9/4/2001 1809 Poás
17...X

Return
REVSYS ®
Athletics
Federación Costarricense de Atletismo
Copyright © 2021
info@fecoa.org
v