• Home
  • News
  • Events
  • Affiliation
  • Statistics ▼
  • Downloads
  • Road ▼
  • About FECOA
  • Item
    ...
  • Home
  • News
  • Events
  • Affiliation
  • Statistics ▼
    >
  • Downloads
  • Road ▼
    >
  • About FECOA
JDN 2021 - Eliminatoria U14 y U23
23 y 24 de Octubre, 2021
Estadio Cacique Diriá, Santa Cruz
23/10/2021 a las 13:00
Eliminatoria
Lanzamiento de Jabalina 800g
U-23, Men
Advancing Progression: The (16) top times of all series.
StartList
 
Athlete Name 
Birth 
Number 
Team 
Turn 
1 3/9/1999 1768 Barva De Heredia
1...X
2 18/8/2000 1770 Barva De Heredia
2...X
3 17/9/2001 1776 Belén
3...X
4 30/4/2001 1085 Corredores
4...X
5 15/3/2000 1127 Corredores
5...X
6 22/9/2000 1174 Esparza
6...X
7 15/11/2000 1183 Esparza
7...X
8 29/3/2001 1301 Guácimo
8...X
9 16/8/2001 1336 Matina
9...X
10
Juan Pablo MOLINA Castillo
28/3/2001 1338 Matina
10...X
11 28/10/2000 1352 Nicoya
11...X
12 12/9/2001 1359 Nicoya
12...X
13 30/4/2001 1372 Oreamuno
13...X
14
Keiner Adrian ROSALES Fernandez
20/10/1999 1382 Osa
14...X
15 6/4/1999 1386 Palmares
15...X
16 16/2/2001 1807 Poás
16...X
17 20/5/2000 1849 San José
17...X
18 26/12/2001 1850 San José
18...X
19 30/4/2000 1878 Santa Cruz
19...X
20 17/6/2000 1880 Santa Cruz
20...X
21 31/3/2001 1901 Siquirres
21...X
22
Keybreth Arley BLANDON Gomez
2/5/1999 1904 Siquirres
22...X
23 15/5/1999 1915 Sta Barbara Heredia
23...X

Return
REVSYS ®
Athletics
Federación Costarricense de Atletismo
Copyright © 2021
info@fecoa.org
v