• Home
  • News
  • Events
  • Affiliation
  • Statistics ▼
  • Downloads
  • Road ▼
  • About FECOA
  • Item
    ...
  • Home
  • News
  • Events
  • Affiliation
  • Statistics ▼
    >
  • Downloads
  • Road ▼
    >
  • About FECOA
JDN 2021 - Eliminatoria U18
9 y 10 de Octubre, 2021
Esparza - Polideportivo Hugo Carranza Arce
09/10/2021 a las 14:05
Eliminatoria
400 mts Planos
U-18, Women
Advancing Progression: The (16) top times of all series.
StartList
 
Athlete Name 
Birth 
Number 
Team 
Lane 
Heat: 1 
 1 17/11/2005 1638 Escazú
1...X
 2 31/8/2005 1776 Oreamuno
2...X
 3 3/12/2005 1597 Coronado
3...X
 4 12/8/2005 1790 Palmares
4...X
 5 16/2/2004 1810 Pérez Zeledón
5...X
 6 5/7/2005 1976 Turrialba
6...X
 7 16/5/2005 1833 San Carlos
7...X
Heat: 2 
 8 20/12/2004 1731 Montes De Oca
1...X
 9 25/4/2005 1793 Palmares
2...X
 10 5/4/2004 1975 Turrialba
3...X
 11 8/3/2005 1956 Siquirres
4...X
 12 29/9/2004 1573 Cartago
5...X
 13 13/4/2005 1536 Alvarado
6...X
 14 19/6/2005 1525 Alajuelita
7...X
Heat: 3 
 15 11/3/2005 1667 Grecia
2...X
 16 13/8/2005 1707 Limón
3...X
 17 4/3/2004 1947 Siquirres
4...X
 18 15/10/2004 1542 Barva
5...X
 19 25/12/2005 1659 Grecia
6...X
 20 31/5/2005 1706 Limón
7...X
Heat: 4 
 21 2/11/2004 1509 Alajuela
2...X
 22 16/12/2004 1514 Alajuelita
3...X
 23 12/11/2005 1836 San Carlos
4...X
 24 12/1/2005 1547 Barva
5...X
 25 24/1/2005 1871 San José
6...X
 26 19/8/2004 1864 San José
7...X

Return
REVSYS ®
Athletics
Federación Costarricense de Atletismo
Copyright © 2021
info@fecoa.org
v