• Home
  • News
  • Events
  • Affiliation
  • Statistics ▼
  • Downloads
  • Road ▼
  • About FECOA
  • Item
    ...
  • Home
  • News
  • Events
  • Affiliation
  • Statistics ▼
    >
  • Downloads
  • Road ▼
    >
  • About FECOA
JDN 2021 - Eliminatoria U18
9 y 10 de Octubre, 2021
Esparza - Polideportivo Hugo Carranza Arce
09/10/2021 a las 13:35
Eliminatoria
100 mts Planos
U-18, Men
Advancing Progression: The (16) top times of all series.
StartList
 
Athlete Name 
Birth 
Number 
Team 
Lane 
Heat: 1 
 1 3/4/2005 1768 Nicoya
1...X
 2 19/4/2004 1517 Alajuelita
2...X
 3 16/2/2004 1646 Esparza
3...X
 4
Manuel Francisco MAYORGA Madrigal
11/5/2004 1619 Desamparados
4...X
 5 6/5/2004 1960 Tibás
5...X
 6
Keylor Damian BONILLA Laguna
6/5/2005 1556 Belén
6...X
 7
Isaac Felipe BRENES Calderon
3/5/2004 1627 El Guarco
7...X
Heat: 2 
 8 19/1/2004 1693 Liberia
1...X
 9 22/1/2005 1952 Siquirres
2...X
 10 17/3/2005 1633 Escazú
3...X
 11 9/8/2004 1658 Grecia
4...X
 12 11/2/2005 1968 Turrialba
5...X
 13 6/5/2004 1749 Naranjo
6...X
 14 6/5/2004 1694 Liberia
7...X
Heat: 3 
 15 6/3/2004 1953 Siquirres
1...X
 16 13/8/2004 1861 San José
2...X
 17 30/11/2005 1516 Alajuelita
3...X
 18 27/3/2004 1539 Barva
4...X
 19
Cristhofer ALMANZA Sanchez
23/8/2005 1918 Santa Cruz
5...X
 20 31/5/2004 1862 San José
6...X
 21 21/7/2004 1709 Limón
7...X
Heat: 4 
 22 8/5/2004 1589 Coronado
1...X
 23 27/7/2005 1791 Palmares
2...X
 24 10/3/2005 1543 Barva
3...X
 25 8/7/2005 1557 Belén
4...X
 26 21/10/2004 1708 Limón
5...X
 27
Kendal Steven VARGAS Mesen
8/3/2005 1988 Alajuela
6...X
 28
Jean Carlo VASQUEZ Mata
14/5/2004 1796 Paraíso
7...X
Heat: 5 
 29 15/4/2005 1794 Palmares
1...X
 30 23/12/2004 1962 Tibás
2...X
 31 31/12/2004 1969 Turrialba
3...X
 32 30/6/2004 1737 Montes De Oca
4...X
 33 17/11/2004 1564 Cañas
5...X
 34 13/5/2005 1503 Alajuela
6...X
 35
Gabriel Eduardo SANDI Calderon
18/1/2004 1615 Desamparados
7...X
Heat: 6 
 36
Esteban Daniel ARIAS Bolaños
1/7/2005 1921 Santa Cruz
1...X
 37 13/10/2004 1563 Cañas
2...X
 38 6/5/2004 1634 Escazú
3...X
 39
Jorshua Jared CALVO Telles
23/2/2004 1679 Guácimo
4...X
 40 22/1/2005 1577 Cartago
5...X
 41 2/6/2004 1842 San Carlos
6...X
 42 7/5/2005 1660 Grecia
7...X

Return
REVSYS ®
Athletics
Federación Costarricense de Atletismo
Copyright © 2021
info@fecoa.org
v