• Home
  • News
  • Events
  • Affiliation
  • Statistics ▼
  • Downloads
  • Road ▼
  • About FECOA
  • Item
    ...
  • Home
  • News
  • Events
  • Affiliation
  • Statistics ▼
    >
  • Downloads
  • Road ▼
    >
  • About FECOA
JDN 2021 - Eliminatoria U18
9 y 10 de Octubre, 2021
Esparza - Polideportivo Hugo Carranza Arce
10/10/2021 a las 10:55
Eliminatoria
Relevos 4x100 mts
U-18, Men
Advancing Progression: The (16) top times of all series.
StartList
 
Athlete Name 
Birth 
Number 
Team 
Heat: 1 
 1 5/5/2004 1538 Barva
...X
 2 27/3/2004 1539 Barva
...X
 3 10/3/2005 1543 Barva
...X
 4 19/11/2004 1545 Barva
...X
 5 6/5/2004 1960 Tibás
...X
 6 23/12/2004 1962 Tibás
...X
 7
Johan BRICEÑO Picado
25/3/2004 1963 Tibás
...X
 8 7/1/2004 1964 Tibás
...X
 9 12/2/2004 1789 Palmares
...X
 10 27/7/2005 1791 Palmares
...X
 11 20/9/2004 1792 Palmares
...X
 12 15/4/2005 1794 Palmares
...X
 13
Emmanuel Salvador AYESTAS Martínez
17/12/2004 1721 Matina
...X
 14
Joseph Arian MORALES Valverde
1/10/2004 1723 Matina
...X
 15
Keylor Alberto LEITON Camacho
24/7/2004 1726 Matina
...X
 16 6/5/2005 1727 Matina
...X
 17
Erick Adrian FLORES Ovares
14/12/2004 1733 Montes De Oca
...X
 18 20/7/2004 1734 Montes De Oca
...X
 19
Jefferson Danilo DAVILA Pavon
1/1/2004 1736 Montes De Oca
...X
 20 30/6/2004 1737 Montes De Oca
...X
 21 30/6/2004 1558 Cañas
...X
 22 12/10/2004 1560 Cañas
...X
 23 13/10/2004 1563 Cañas
...X
 24 17/11/2004 1564 Cañas
...X
 25 25/12/2005 1632 Escazú
...X
 26 17/3/2005 1633 Escazú
...X
 27 6/5/2004 1634 Escazú
...X
 28 24/4/2004 1635 Escazú
...X
Heat: 2 
 29 17/3/2004 1882 San Ramón
...X
 30 23/1/2005 1884 San Ramón
...X
 31 7/7/2004 1888 San Ramón
...X
 32 22/5/2004 1895 San Ramón
...X
 33 4/12/2004 1513 Alajuelita
...X
 34 19/4/2004 1517 Alajuelita
...X
 35 2/9/2005 1518 Alajuelita
...X
 36 21/1/2004 1528 Alajuelita
...X
 37 24/2/2005 1753 Nicoya
...X
 38
Derek Daniel ESPINOZA Chinchilla
11/3/2005 1755 Nicoya
...X
 39 16/7/2005 1757 Nicoya
...X
 40 2/12/2004 1766 Nicoya
...X
 41 28/1/2005 1919 Santa Cruz
...X
 42 11/3/2004 1920 Santa Cruz
...X
 43 26/11/2004 1929 Santa Cruz
...X
 44 10/2/2005 1933 Santa Cruz
...X
 45 5/3/2004 1949 Siquirres
...X
 46 22/1/2005 1952 Siquirres
...X
 47 11/10/2004 1954 Siquirres
...X
 48 9/1/2004 1958 Siquirres
...X
 49 1/12/2004 1584 Coronado
...X
 50 8/5/2004 1589 Coronado
...X
 51 22/9/2005 1591 Coronado
...X
 52 19/1/2004 1593 Coronado
...X
Heat: 3 
 53 9/5/2004 1839 San Carlos
...X
 54 2/6/2004 1842 San Carlos
...X
 55 7/9/2004 1844 San Carlos
...X
 56 14/2/2005 1845 San Carlos
...X
 57
Gabriel Eduardo SANDI Calderon
18/1/2004 1615 Desamparados
...X
 58 22/3/2004 1618 Desamparados
...X
 59
Manuel Francisco MAYORGA Madrigal
11/5/2004 1619 Desamparados
...X
 60 25/9/2004 1623 Desamparados
...X
 61 26/1/2005 1745 Naranjo
...X
 62 28/5/2005 1748 Naranjo
...X
 63 6/5/2004 1749 Naranjo
...X
 64
Marcos Antonio CALERO Potosme
2/12/2004 1750 Naranjo
...X
 65 7/5/2005 1660 Grecia
...X
 66 27/5/2004 1665 Grecia
...X
 67 8/10/2005 1666 Grecia
...X
 68
Yeral Jesus ALVARADO Vega
15/6/2004 1675 Grecia
...X
 69 29/1/2004 1853 San José
...X
 70 7/4/2005 1856 San José
...X
 71 13/8/2004 1861 San José
...X
 72 31/5/2004 1862 San José
...X
 73 6/4/2004 1799 Pérez Zeledón
...X
 74 9/12/2005 1801 Pérez Zeledón
...X
 75 26/12/2005 1805 Pérez Zeledón
...X
 76 12/2/2004 1806 Pérez Zeledón
...X
Heat: 4 
 77
Esteban Josue AGUILAR Morales
12/3/2004 1677 Guácimo
...X
 78
Jeancarlo RODRIGUEZ Calvo
22/2/2004 1678 Guácimo
...X
 79
Jorshua Jared CALVO Telles
23/2/2004 1679 Guácimo
...X
 80
Kenny Stephen DIAZ Diaz
13/11/2005 1680 Guácimo
...X
 81 2/5/2004 1625 El Guarco
...X
 82
Fredericks Alexander DUARTE Hernandez
28/3/2005 1626 El Guarco
...X
 83
Isaac Felipe BRENES Calderon
3/5/2004 1627 El Guarco
...X
 84
Marvin Josue ARAYA Salazar
1/5/2004 1630 El Guarco
...X
 85 27/4/2005 1692 Liberia
...X
 86 19/1/2004 1693 Liberia
...X
 87 6/5/2004 1694 Liberia
...X
 88 11/7/2004 1984 Liberia
...X
 89 23/1/2005 1572 Cartago
...X
 90 6/3/2005 1575 Cartago
...X
 91 22/1/2005 1577 Cartago
...X
 92 12/7/2005 1578 Cartago
...X
 93 23/7/2005 1770 Oreamuno
...X
 94 16/3/2005 1773 Oreamuno
...X
 95 13/4/2004 1777 Oreamuno
...X
 96 5/4/2005 1778 Oreamuno
...X
 97 21/10/2005 1780 Osa
...X
 98 27/6/2005 1782 Osa
...X
 99 20/3/2005 1783 Osa
...X
 100 5/2/2005 1784 Osa
...X

Return
REVSYS ®
Athletics
Federación Costarricense de Atletismo
Copyright © 2021
info@fecoa.org
v