• Home
  • News
  • Events
  • Affiliation
  • Statistics ▼
  • Downloads
  • Road ▼
  • About FECOA
  • Item
    ...
  • Home
  • News
  • Events
  • Affiliation
  • Statistics ▼
    >
  • Downloads
  • Road ▼
    >
  • About FECOA
JDN 2021 - Eliminatoria U18
9 y 10 de Octubre, 2021
Esparza - Polideportivo Hugo Carranza Arce
09/10/2021 a las 16:10
Eliminatoria
Relevos Medley (100-200-300-400)
U-18, Men
Advancing Progression: The (16) top times of all series.
StartList
 
Athlete Name 
Birth 
Number 
Team 
Heat: 1 
 1 20/7/2004 1734 Montes De Oca
...X
 2 15/3/2004 1735 Montes De Oca
...X
 3
Jefferson Danilo DAVILA Pavon
1/1/2004 1736 Montes De Oca
...X
 4 30/6/2004 1737 Montes De Oca
...X
 5 23/1/2005 1572 Cartago
...X
 6 6/3/2005 1575 Cartago
...X
 7 22/1/2005 1577 Cartago
...X
 8 12/7/2005 1578 Cartago
...X
 9 24/2/2005 1753 Nicoya
...X
 10
Derek Daniel ESPINOZA Chinchilla
11/3/2005 1755 Nicoya
...X
 11 16/7/2005 1757 Nicoya
...X
 12 2/12/2004 1766 Nicoya
...X
 13
Emmanuel Salvador AYESTAS Martínez
17/12/2004 1721 Matina
...X
 14
Keylor Alberto LEITON Camacho
24/7/2004 1726 Matina
...X
 15 6/5/2005 1727 Matina
...X
 16
Yenker Yadier TORREZ Rivera
21/2/2005 1729 Matina
...X
 17 11/3/2005 1643 Esparza
...X
 18 8/9/2004 1644 Esparza
...X
 19 16/2/2004 1646 Esparza
...X
 20
Ronny Gabriel CAMBRONERO Matamoros
29/8/2004 1986 Esparza
...X
 21 26/1/2005 1745 Naranjo
...X
 22 28/5/2005 1748 Naranjo
...X
 23 6/5/2004 1749 Naranjo
...X
 24
Marcos Antonio CALERO Potosme
2/12/2004 1750 Naranjo
...X
 25
Gabriel ZUÑIGA Lopez
3/3/2004 1772 Oreamuno
...X
 26 16/3/2005 1773 Oreamuno
...X
 27 14/11/2005 1774 Oreamuno
...X
 28 3/11/2004 1775 Oreamuno
...X
Heat: 2 
 29 5/5/2004 1538 Barva
...X
 30 27/3/2004 1539 Barva
...X
 31 10/3/2005 1543 Barva
...X
 32 4/7/2005 1550 Barva
...X
 33 25/12/2005 1632 Escazú
...X
 34 17/3/2005 1633 Escazú
...X
 35 6/5/2004 1634 Escazú
...X
 36 24/4/2004 1635 Escazú
...X
 37 28/1/2005 1919 Santa Cruz
...X
 38 11/3/2004 1920 Santa Cruz
...X
 39 13/10/2005 1930 Santa Cruz
...X
 40 28/1/2005 1932 Santa Cruz
...X
 41 6/5/2004 1960 Tibás
...X
 42 23/12/2004 1962 Tibás
...X
 43
Johan BRICEÑO Picado
25/3/2004 1963 Tibás
...X
 44 7/1/2004 1964 Tibás
...X
 45 1/12/2004 1584 Coronado
...X
 46 8/5/2004 1589 Coronado
...X
 47 22/9/2005 1591 Coronado
...X
 48 19/1/2004 1593 Coronado
...X
 49 12/2/2004 1789 Palmares
...X
 50 27/7/2005 1791 Palmares
...X
 51 15/4/2005 1794 Palmares
...X
 52 12/12/2004 1795 Palmares
...X
 53 29/1/2004 1853 San José
...X
 54 7/4/2005 1856 San José
...X
 55 13/8/2004 1861 San José
...X
 56 31/5/2004 1862 San José
...X
Heat: 3 
 57 7/5/2005 1660 Grecia
...X
 58 27/5/2004 1665 Grecia
...X
 59 8/10/2005 1666 Grecia
...X
 60
Yeral Jesus ALVARADO Vega
15/6/2004 1675 Grecia
...X
 61 27/4/2005 1692 Liberia
...X
 62 19/1/2004 1693 Liberia
...X
 63 6/5/2004 1694 Liberia
...X
 64 11/7/2004 1984 Liberia
...X
 65 30/6/2004 1558 Cañas
...X
 66 12/10/2004 1560 Cañas
...X
 67 13/10/2004 1563 Cañas
...X
 68 17/11/2004 1564 Cañas
...X
 69
Cristofer Francisco CHINCHILLA Sandi
28/11/2004 1676 Guácimo
...X
 70
Jeancarlo RODRIGUEZ Calvo
22/2/2004 1678 Guácimo
...X
 71
Jorshua Jared CALVO Telles
23/2/2004 1679 Guácimo
...X
 72
Kenny Stephen DIAZ Diaz
13/11/2005 1680 Guácimo
...X
 73 22/10/2004 1951 Siquirres
...X
 74 22/1/2005 1952 Siquirres
...X
 75 11/10/2004 1954 Siquirres
...X
 76 9/1/2004 1958 Siquirres
...X
 77 2/5/2004 1625 El Guarco
...X
 78
Fredericks Alexander DUARTE Hernandez
28/3/2005 1626 El Guarco
...X
 79
Isaac Felipe BRENES Calderon
3/5/2004 1627 El Guarco
...X
 80
Marvin Josue ARAYA Salazar
1/5/2004 1630 El Guarco
...X
 81 9/8/2004 1613 Desamparados
...X
 82 22/3/2004 1618 Desamparados
...X
 83
Manuel Francisco MAYORGA Madrigal
11/5/2004 1619 Desamparados
...X
 84 25/9/2004 1623 Desamparados
...X
Heat: 4 
 85 4/12/2004 1513 Alajuelita
...X
 86 2/9/2005 1518 Alajuelita
...X
 87 29/7/2005 1521 Alajuelita
...X
 88 18/7/2004 1523 Alajuelita
...X
 89 17/3/2004 1882 San Ramón
...X
 90 23/1/2005 1884 San Ramón
...X
 91 7/7/2004 1888 San Ramón
...X
 92 22/5/2004 1895 San Ramón
...X
 93 27/6/2005 1782 Osa
...X
 94 20/3/2005 1783 Osa
...X
 95 5/2/2005 1784 Osa
...X
 96
Jenner Antonio GARCIA Bustillo
22/9/2005 1785 Osa
...X
 97 8/11/2004 1904 Santa Barbara
...X
 98
Jose Pablo CARBALLO Martinez
2/12/2005 1906 Santa Barbara
...X
 99 28/3/2004 1910 Santa Barbara
...X
 100 18/2/2004 1911 Santa Barbara
...X
 101 6/4/2004 1799 Pérez Zeledón
...X
 102 9/12/2005 1801 Pérez Zeledón
...X
 103 26/12/2005 1805 Pérez Zeledón
...X
 104 12/2/2004 1806 Pérez Zeledón
...X
 105 9/5/2004 1839 San Carlos
...X
 106 2/6/2004 1842 San Carlos
...X
 107 7/9/2004 1844 San Carlos
...X
 108 14/2/2005 1845 San Carlos
...X

Return
REVSYS ®
Athletics
Federación Costarricense de Atletismo
Copyright © 2021
info@fecoa.org
v