• Home
  • News
  • Events
  • Affiliation
  • Statistics ▼
  • Downloads
  • Road ▼
  • About FECOA
  • Item
    ...
  • Home
  • News
  • Events
  • Affiliation
  • Statistics ▼
    >
  • Downloads
  • Road ▼
    >
  • About FECOA
JDN 2022 - Eliminatoria U18
26 y 27 de Noviembre, 2022
Esparza - Polideportivo Hugo Carranza Arce
27/11/2022 a las 10:00
Eliminatoria
200 Metres
U18, Women
Advancing Progression: The (8) top times of all series.
StartList
 
Athlete Name 
Birth 
Number 
Team 
Lane 
Heat: 1 
 1 16/5/2005 636 San Carlos
1...X
 2 25/4/2005 563 Palmares
2...X
 3 19/6/2005 955 Alajuelita
3...X
 4 22/7/2007 1500 Liberia
4...X
 5 14/4/2007 1017 Liberia
5...X
 6 11/3/2005 426 Grecia
6...X
 7 16/8/2007 167 La Unión
7...X
 8 17/11/2005 2294 Escazú
8...X
Heat: 2 
 9 5/6/2006 2420 Corredores
1...X
 10 25/4/2005 941 Desamparados
2...X
 11 28/12/2005 2613 Turrialba
3...X
 12 3/11/2006 2249 Esparza
4...X
 13 29/5/2006 530 Naranjo
5...X
 14 5/11/2006 1896 Siquirres
6...X
 15 22/4/2005 2414 Cartago
7...X
 16 8/6/2006 2328 Corredores
8...X
Heat: 3 
 17 6/9/2006 2302 Siquirres
1...X
 18 15/2/2007 1708 Alajuelita
2...X
 19 25/10/2006 1082 Turrialba
3...X
 20 15/2/2006 19 Belén
4...X
 21 26/9/2006 813 Pococí
5...X
 22 4/10/2007 2538 San Isidro Heredia
6...X
 23 23/6/2006 1726 La Unión
7...X
 24 29/8/2006 695 San José
8...X
Heat: 4 
 25
Aisha Celina BONILLA Wilson
20/7/2007 2456 Limón
1...X
 26 29/7/2006 2416 Corredores
2...X
 27 3/12/2005 839 Vásquez De Coronado
3...X
 28 7/12/2007 376 El Guarco
4...X
 29 5/10/2006 326 Vásquez De Coronado
5...X
 30
Alisson Ariana FONSECA Mena
2/1/2006 2507 Pérez Zeledón
6...X
 31 22/3/2007 489 Limón
7...X
 32 7/9/2007 1709 Cañas
8...X
Heat: 5 
 33 17/11/2006 1584 Montes De Oca
1...X
 34 19/2/2006 15 Belén
2...X
 35 11/7/2006 10 Belén
3...X
 36 13/6/2007 2301 San José
4...X
 37 17/5/2005 1799 Corredores
5...X
 38 20/12/2006 883 Grecia
6...X
 39 10/11/2006 621 Pococí
7...X
Heat: 6 
 40 10/10/2006 2506 Paraíso
1...X
 41 13/5/2006 1710 Cañas
2...X
 42 4/8/2006 1192 Alajuela
3...X
 43 7/8/2006 369 El Guarco
4...X
 44 15/7/2007 1505 Liberia
5...X
 45 5/9/2007 2574 Siquirres
6...X
 46 28/3/2006 623 Pococí
7...X

Return
REVSYS ®
Athletics
FECOA (Federación Costarricense de Atletismo)
Estadio Nacional, San José - Costa Rica - Tel. (506) 2549-0950
info@fecoa.org
fecoa.org
Copyright © 2024
v