• Home
  • News
  • Events
  • Affiliation
  • Statistics ▼
  • Downloads
  • Road ▼
  • About FECOA
  • Item
    ...
  • Home
  • News
  • Events
  • Affiliation
  • Statistics ▼
    >
  • Downloads
  • Road ▼
    >
  • About FECOA
JDN 2022 - Eliminatoria U18
26 y 27 de Noviembre, 2022
Esparza - Polideportivo Hugo Carranza Arce
26/11/2022 a las 08:10
Eliminatoria
100 Metres Hurdles 0.76
U18, Women
Advancing Progression: The (8) top times of all series.
StartList
 
Athlete Name 
Birth 
Number 
Team 
Lane 
Heat: 1 
 1 23/8/2007 1703 Santa Cruz
2...X
 2 27/11/2006 2324 San Carlos
3...X
 3 22/4/2005 2414 Cartago
4...X
 4 21/10/2007 2473 Matina
5...X
 5 19/2/2006 15 Belén
6...X
 6 26/7/2005 384 Goicoechea
7...X
Heat: 2 
 7 14/2/2006 388 Grecia
2...X
 8 21/4/2006 956 Vásquez De Coronado
3...X
 9 1/4/2006 220 Alajuela
4...X
 10 4/5/2007 2556 Santa Cruz
5...X
 11
Zulayka Samira COLPHAN Muñoz
6/11/2007 2471 Limón
6...X
 12 21/8/2006 2322 Limón
7...X
Heat: 3 
 13 14/4/2007 1017 Liberia
2...X
 14 24/8/2006 2320 Alajuela
3...X
 15 29/1/2006 557 Palmares
4...X
 16 26/4/2006 329 Vásquez De Coronado
5...X
 17
Tiffany Roshany FENNELL Araya
5/7/2007 2468 Limón
6...X
 18 19/4/2007 2441 Guácimo
7...X
Heat: 4 
 19 18/1/2007 2325 San Carlos
2...X
 20 28/3/2007 655 San Carlos
3...X
 21 4/11/2005 2422 Coto Brus
4...X
 22 13/10/2006 2444 Guácimo
5...X
 23 1/7/2005 1745 San José
6...X
 24 8/1/2007 421 Grecia
7...X

Return
REVSYS ®
Athletics
FECOA (Federación Costarricense de Atletismo)
Estadio Nacional, San José - Costa Rica - Tel. (506) 2549-0950
info@fecoa.org
fecoa.org
Copyright © 2024
v