• Home
  • News
  • Events
  • Affiliation
  • Statistics ▼
  • Downloads
  • Road ▼
  • About FECOA
  • Item
    ...
  • Home
  • News
  • Events
  • Affiliation
  • Statistics ▼
    >
  • Downloads
  • Road ▼
    >
  • About FECOA
JDN 2022 - Eliminatoria U18
26 y 27 de Noviembre, 2022
Esparza - Polideportivo Hugo Carranza Arce
27/11/2022 a las 09:00
Eliminatoria
400 Metres Hurdles 0.76
U18, Women
Advancing Progression: The (8) top times of all series.
StartList
 
Athlete Name 
Birth 
Number 
Team 
Lane 
Heat: 1 
 1 28/3/2007 655 San Carlos
2...X
 2 4/11/2005 2422 Coto Brus
3...X
 3 23/10/2007 1050 Santa Cruz
4...X
 4 15/2/2006 19 Belén
5...X
 5 5/6/2006 2420 Corredores
6...X
Heat: 2 
 6
Keiklyn Tanisha DALEY Guzman
21/8/2006 2322 Limón
2...X
 7 1/4/2006 220 Alajuela
3...X
 8 23/11/2007 2246 Oreamuno
4...X
 9 1/7/2005 1745 San José
5...X
 10 30/8/2005 350 Corredores
6...X
Heat: 3 
 11 25/11/2005 2258 Cartago
2...X
 12 17/11/2005 2294 Escazú
3...X
 13 26/4/2006 329 Vásquez De Coronado
4...X
 14 1/4/2005 382 Goicoechea
5...X
 15 2/5/2005 37 Alajuelita
6...X
Heat: 4 
 16 14/2/2006 388 Grecia
2...X
 17 20/2/2007 2569 Santa Cruz
3...X
 18 4/7/2006 427 Grecia
4...X
 19 8/1/2007 421 Grecia
5...X
 20 19/1/2006 559 Palmares
6...X
Heat: 5 
 21 11/5/2005 2591 Tibás
2...X
 22
Candy De Los Angeles ROBLERO Miranda
21/10/2007 2473 Matina
3...X
 23 18/1/2007 2325 San Carlos
4...X
 24 6/2/2007 352 El Guarco
5...X
 25 23/8/2007 1703 Santa Cruz
6...X

Return
REVSYS ®
Athletics
FECOA (Federación Costarricense de Atletismo)
Estadio Nacional, San José - Costa Rica - Tel. (506) 2549-0950
info@fecoa.org
fecoa.org
Copyright © 2023
v