• Home
  • News
  • Events
  • Affiliation
  • Statistics ▼
  • Downloads
  • Road ▼
  • About FECOA
  • Item
    ...
  • Home
  • News
  • Events
  • Affiliation
  • Statistics ▼
    >
  • Downloads
  • Road ▼
    >
  • About FECOA
JDN 2022 - Eliminatoria U18
26 y 27 de Noviembre, 2022
Esparza - Polideportivo Hugo Carranza Arce
27/11/2022 a las 11:15
Eliminatoria
Relay Medley (100-200-300-400)
U18, Women
Advancing Progression: The (8) top times of all series.
StartList
 
Athlete Name 
Birth 
Number 
Team 
Lane 
Heat: 1 
 1 5/10/2007 922 Turrialba
1...X
 2 30/8/2006 2608 Turrialba
1...X
 3 25/10/2006 1082 Turrialba
1...X
 4 28/12/2005 2613 Turrialba
1...X
 5 25/11/2005 2258 Cartago
2...X
 6 24/9/2007 126 Cartago
2...X
 7 19/5/2005 136 Cartago
2...X
 8 22/4/2005 2414 Cartago
2...X
 9
Alisson Ariana FONSECA Mena
2/1/2006 2507 Pérez Zeledón
3...X
 10 17/10/2006 573 Pérez Zeledón
3...X
 11 10/10/2007 2514 Pérez Zeledón
3...X
 12
Maria Celeste CALVO Bermudez
9/9/2005 2515 Pérez Zeledón
3...X
 13 27/12/2005 1198 Corredores
4...X
 14 17/5/2005 1799 Corredores
4...X
 15 5/6/2006 2420 Corredores
4...X
 16 30/8/2005 350 Corredores
4...X
 17 12/8/2005 552 Palmares
5...X
 18 29/1/2006 557 Palmares
5...X
 19 19/1/2006 559 Palmares
5...X
 20 25/4/2005 563 Palmares
5...X
 21 17/11/2006 2309 Escazú
6...X
 22 1/10/2005 159 Escazú
6...X
 23 17/11/2005 2294 Escazú
6...X
 24 19/12/2007 2433 Escazú
6...X
 25 5/3/2007 387 Grecia
7...X
 26 8/1/2007 421 Grecia
7...X
 27 11/3/2005 426 Grecia
7...X
 28 20/12/2006 883 Grecia
7...X
Heat: 2 
 29 4/3/2006 290 Vásquez De Coronado
1...X
 30 16/4/2005 2232 Vásquez De Coronado
1...X
 31 21/4/2006 956 Vásquez De Coronado
1...X
 32 5/10/2006 326 Vásquez De Coronado
1...X
 33 23/6/2006 864 Liberia
2...X
 34 15/7/2007 1505 Liberia
2...X
 35 11/11/2006 867 Liberia
2...X
 36 14/4/2007 1017 Liberia
2...X
 37 6/2/2007 352 El Guarco
3...X
 38 7/8/2006 369 El Guarco
3...X
 39 18/9/2007 2430 El Guarco
3...X
 40 7/12/2007 376 El Guarco
3...X
 41 7/9/2007 1709 Cañas
4...X
 42 30/8/2006 2247 Cañas
4...X
 43 13/5/2006 1710 Cañas
4...X
 44 19/8/2005 1434 Cañas
4...X
 45 2/9/2007 165 La Unión
5...X
 46 16/8/2007 167 La Unión
5...X
 47 1/9/2007 178 La Unión
5...X
 48 23/6/2006 1726 La Unión
5...X
 49 16/5/2005 636 San Carlos
6...X
 50 12/11/2005 2292 San Carlos
6...X
 51 27/11/2006 2324 San Carlos
6...X
 52 18/1/2007 2325 San Carlos
6...X
 53 11/7/2006 10 Belén
7...X
 54 19/2/2006 15 Belén
7...X
 55 30/3/2005 801 Belén
7...X
 56 15/2/2006 19 Belén
7...X
Heat: 3 
 57 5/11/2006 1896 Siquirres
1...X
 58 5/9/2007 2574 Siquirres
1...X
 59 8/3/2005 68 Siquirres
1...X
 60 6/9/2006 2302 Siquirres
1...X
 61 26/9/2006 813 Pococí
2...X
 62
Jennifer Maria BADILLA Castillo
12/4/2007 2523 Pococí
2...X
 63 10/11/2006 621 Pococí
2...X
 64 28/3/2006 623 Pococí
2...X
 65 11/3/2005 1030 Santa Cruz
3...X
 66 4/5/2007 2556 Santa Cruz
3...X
 67 23/8/2007 1703 Santa Cruz
3...X
 68 23/10/2007 1050 Santa Cruz
3...X
 69
Aisha Celina BONILLA Wilson
20/7/2007 2456 Limón
4...X
 70 27/6/2007 2270 Limón
4...X
 71 28/1/2007 2293 Limón
4...X
 72 21/8/2006 2322 Limón
4...X
 73 1/7/2005 1745 San José
5...X
 74 13/6/2007 2301 San José
5...X
 75 25/8/2005 944 San José
5...X
 76 29/8/2006 695 San José
5...X
 77 25/2/2005 2501 Paraíso
6...X
 78
Fabiana SOLANO Moya
29/6/2006 2502 Paraíso
6...X
 79 11/10/2006 2504 Paraíso
6...X
 80 13/11/2006 2505 Paraíso
6...X
 81 17/9/2006 1530 Alajuela
7...X
 82 1/4/2006 220 Alajuela
7...X
 83 29/6/2007 221 Alajuela
7...X
 84 24/8/2006 2320 Alajuela
7...X

Return
REVSYS ®
Athletics
FECOA (Federación Costarricense de Atletismo)
Estadio Nacional, San José - Costa Rica - Tel. (506) 2549-0950
info@fecoa.org
fecoa.org
Copyright © 2024
v