• Home
  • News
  • Events
  • Affiliation
  • Statistics ▼
  • Downloads
  • Road ▼
  • About FECOA
  • Item
    ...
  • Home
  • News
  • Events
  • Affiliation
  • Statistics ▼
    >
  • Downloads
  • Road ▼
    >
  • About FECOA
JDN 2022 - Eliminatoria U18
26 y 27 de Noviembre, 2022
Esparza - Polideportivo Hugo Carranza Arce
26/11/2022 a las 11:00
Eliminatoria
Javelin Throw 500g
U18, Women
Advancing Progression: The (8) top times of all series.
StartList
 
Athlete Name 
Birth 
Number 
Team 
Turn 
1 16/3/2005 2419 Corredores
1...X
2 7/9/2006 809 Siquirres
2...X
3 19/4/2007 2441 Guácimo
3...X
4
Alisso Dansel HERNANDEZ Serrano
3/1/2007 2472 Matina
4...X
5 11/3/2005 1030 Santa Cruz
5...X
6 18/1/2006 2450 Liberia
6...X
7 12/11/2007 1499 Liberia
7...X
8 23/7/2007 1046 Santa Cruz
8...X
9 15/3/2006 546 Palmares
9...X
10 31/1/2007 2493 Nicoya
10...X
11 17/12/2005 694 San José
11...X
12 12/4/2006 2427 El Guarco
12...X
13 5/6/2006 2420 Corredores
13...X
14 19/3/2005 1702 Esparza
14...X
15 25/8/2007 1470 Carrillo
15...X
16 23/10/2007 1050 Santa Cruz
16...X
17 1/11/2007 1027 Nandayure
17...X
18 18/8/2006 666 San José
18...X
19 4/7/2006 427 Grecia
19...X
20 14/3/2007 897 San Carlos
20...X
21 19/8/2006 506 Matina
21...X
22 26/7/2007 1700 Esparza
22...X
23 13/10/2006 2444 Guácimo
23...X
24 3/10/2007 1446 Bagaces
24...X
25 30/6/2007 393 Grecia
25...X

Return
REVSYS ®
Athletics
FECOA (Federación Costarricense de Atletismo)
Estadio Nacional, San José - Costa Rica - Tel. (506) 2549-0950
info@fecoa.org
fecoa.org
Copyright © 2024
v