• Home
  • News
  • Events
  • Affiliation
  • Statistics ▼
  • Downloads
  • Road ▼
  • About FECOA
  • Item
    ...
  • Home
  • News
  • Events
  • Affiliation
  • Statistics ▼
    >
  • Downloads
  • Road ▼
    >
  • About FECOA
JDN 2022 - Eliminatoria U18
26 y 27 de Noviembre, 2022
Esparza - Polideportivo Hugo Carranza Arce
26/11/2022 a las 11:10
Eliminatoria
100 Metres
U18, Men
Advancing Progression: The (8) top times of all series.
StartList
 
Athlete Name 
Birth 
Number 
Team 
Lane 
Heat: 1 
 1 24/6/2006 1481 Liberia
1...X
 2 16/3/2007 73 Barva De Heredia
2...X
 3 10/4/2005 1455 Cañas
3...X
 4 6/10/2006 401 Grecia
4...X
 5 31/12/2006 596 Pococí
5...X
 6 14/11/2005 2330 San José
6...X
 7 28/7/2005 2467 Limón
7...X
 8 26/3/2005 829 San Isidro Heredia
8...X
Heat: 2 
 9
Jack MELENDEZ Brito
29/4/2006 2526 Quepos
1...X
 10 21/4/2007 1800 Belén
2...X
 11 9/10/2006 1805 Belén
3...X
 12 15/9/2007 351 El Guarco
4...X
 13 25/11/2006 2298 Matina
5...X
 14
Deninson Johan WILLIAMS Torres
30/7/2006 2400 Abangares
6...X
 15 3/4/2007 2296 Liberia
7...X
 16 10/3/2005 84 Barva De Heredia
8...X
Heat: 3 
 17 14/10/2006 1426 Upala
1...X
 18 12/3/2007 2299 Limón
2...X
 19 29/7/2006 424 Grecia
3...X
 20 2/10/2007 1852 Palmares
4...X
 21
Juan Jose VILLALOBOS Rodriguez
26/3/2006 2588 Sto Domingo Heredia
5...X
 22 4/3/2007 860 Oreamuno
6...X
 23 25/8/2006 527 Naranjo
7...X
 24 7/5/2005 403 Grecia
8...X
Heat: 4 
 25 25/1/2005 1533 Alajuela
1...X
 26
Joshua GOMEZ Nuñez
5/10/2005 2499 Palmares
2...X
 27 21/10/2006 1032 Santa Cruz
3...X
 28 22/6/2005 2543 San José
4...X
 29 20/5/2006 539 Naranjo
5...X
 30 13/12/2005 1459 Cañas
6...X
 31 21/6/2007 2415 Cartago
7...X
Heat: 5 
 32 16/12/2006 170 La Unión
1...X
 33 22/1/2005 138 Cartago
2...X
 34 1/1/2007 795 Desamparados
3...X
 35 26/8/2005 593 Pococí
4...X
 36 10/12/2006 2609 Turrialba
5...X
 37 29/12/2006 1146 La Unión
6...X
 38 11/7/2005 2466 Limón
7...X
Heat: 6 
 39
Deklan Adrian GRAHAM Aguilar
23/12/2006 2576 Siquirres
1...X
 40 22/12/2006 2403 Alajuela
2...X
 41 27/11/2005 2600 Turrialba
3...X
 42 15/2/2005 572 Palmares
4...X
 43 10/9/2007 953 Siquirres
5...X
 44 28/12/2005 171 La Unión
6...X
 45 22/4/2006 851 Esparza
7...X
Heat: 7 
 46 17/3/2005 915 Escazú
1...X
 47 21/2/2006 378 Esparza
2...X
 48 23/6/2006 1740 Vásquez De Coronado
3...X
 49 14/3/2005 2319 Pococí
4...X
 50 5/5/2006 2295 Esparza
5...X
 51 10/1/2007 2510 Pérez Zeledón
6...X
 52 24/6/2006 2297 Carrillo
7...X

Return
REVSYS ®
Athletics
FECOA (Federación Costarricense de Atletismo)
Estadio Nacional, San José - Costa Rica - Tel. (506) 2549-0950
info@fecoa.org
fecoa.org
Copyright © 2024
v