• Home
  • News
  • Events
  • Affiliation
  • Statistics ▼
  • Downloads
  • Road ▼
  • About FECOA
  • Item
    ...
  • Home
  • News
  • Events
  • Affiliation
  • Statistics ▼
    >
  • Downloads
  • Road ▼
    >
  • About FECOA
JDN 2022 - Eliminatoria U18
26 y 27 de Noviembre, 2022
Esparza - Polideportivo Hugo Carranza Arce
27/11/2022 a las 10:20
Eliminatoria
200 Metres
U18, Men
Advancing Progression: The (8) top times of all series.
StartList
 
Athlete Name 
Birth 
Number 
Team 
Lane 
Heat: 1 
 1 14/10/2006 1426 Upala
1...X
 2 26/3/2005 829 San Isidro Heredia
2...X
 3 16/3/2007 73 Barva De Heredia
3...X
 4 10/9/2007 953 Siquirres
4...X
 5 22/1/2005 138 Cartago
5...X
 6 16/5/2007 2402 Alajuela
6...X
 7 2/11/2006 385 Goicoechea
7...X
 8 29/12/2006 2269 Liberia
8...X
Heat: 2 
 9 24/6/2006 1481 Liberia
1...X
 10 19/4/2005 2267 Carrillo
2...X
 11 22/4/2006 851 Esparza
3...X
 12 16/12/2006 170 La Unión
4...X
 13 21/10/2006 1032 Santa Cruz
5...X
 14 25/8/2006 527 Naranjo
6...X
 15 9/10/2006 1805 Belén
7...X
 16 28/12/2005 171 La Unión
8...X
Heat: 3 
 17 21/4/2007 1800 Belén
1...X
 18 3/5/2006 381 Goicoechea
2...X
 19 31/12/2006 596 Pococí
3...X
 20 28/6/2007 2551 San José
4...X
 21
Juan Jose VILLALOBOS Rodriguez
26/3/2006 2588 Sto Domingo Heredia
5...X
 22 21/2/2006 378 Esparza
6...X
 23 20/5/2006 539 Naranjo
7...X
 24 3/4/2007 2296 Liberia
8...X
Heat: 4 
 25 7/5/2005 403 Grecia
1...X
 26 2/10/2007 1852 Palmares
2...X
 27 10/1/2007 2510 Pérez Zeledón
3...X
 28 29/10/2005 1005 Vásquez De Coronado
4...X
 29 21/6/2007 2415 Cartago
5...X
 30 6/10/2006 401 Grecia
6...X
 31 26/8/2005 593 Pococí
7...X
 32 12/3/2007 2299 Limón
8...X
Heat: 5 
 33 6/7/2007 1731 Siquirres
1...X
 34 25/11/2006 2298 Matina
2...X
 35 29/7/2006 424 Grecia
3...X
 36 5/5/2006 2295 Esparza
4...X
 37 22/12/2006 2403 Alajuela
5...X
 38 15/2/2005 572 Palmares
6...X
 39 23/7/2005 2494 Oreamuno
7...X
 40 7/4/2005 677 San José
8...X
Heat: 6 
 41 31/12/2006 243 Alajuela
1...X
 42 22/6/2005 2543 San José
2...X
 43 17/3/2005 915 Escazú
3...X
 44 10/3/2005 84 Barva De Heredia
4...X
 45 13/12/2005 1459 Cañas
5...X
 46 4/8/2007 127 Cartago
6...X
 47 29/12/2006 1146 La Unión
7...X
Heat: 7 
 48 11/7/2005 2466 Limón
1...X
 49 28/6/2006 1791 Corredores
2...X
 50 23/3/2007 2602 Turrialba
3...X
 51 28/6/2006 304 Vásquez De Coronado
4...X
 52 1/1/2007 795 Desamparados
5...X
 53
Joseph Antonio ABARCA Cubillo
27/8/2005 2527 Quepos
6...X
 54 11/8/2007 2597 Turrialba
7...X

Return
REVSYS ®
Athletics
FECOA (Federación Costarricense de Atletismo)
Estadio Nacional, San José - Costa Rica - Tel. (506) 2549-0950
info@fecoa.org
fecoa.org
Copyright © 2024
v