• Home
  • News
  • Events
  • Affiliation
  • Statistics ▼
  • Downloads
  • Road ▼
  • About FECOA
  • Item
    ...
  • Home
  • News
  • Events
  • Affiliation
  • Statistics ▼
    >
  • Downloads
  • Road ▼
    >
  • About FECOA
JDN 2022 - Eliminatoria U18
26 y 27 de Noviembre, 2022
Esparza - Polideportivo Hugo Carranza Arce
26/11/2022 a las 12:45
Eliminatoria
4x100 Metres Relay
U18, Men
Advancing Progression: The (8) top times of all series.
StartList
 
Athlete Name 
Birth 
Number 
Team 
Lane 
Heat: 1 
 1
Daniel Francisco ARAYA Guevara
27/11/2005 2600 Turrialba
1...X
 2
David Aaron MOYA Castillo
23/3/2007 2602 Turrialba
1...X
 3 9/8/2007 2604 Turrialba
1...X
 4 2/7/2007 1081 Turrialba
1...X
 5 23/7/2005 2494 Oreamuno
2...X
 6 4/3/2007 860 Oreamuno
2...X
 7 11/9/2007 457 Oreamuno
2...X
 8 23/5/2006 2304 Oreamuno
2...X
 9 19/2/2006 212 Alajuela
3...X
 10 16/5/2007 2402 Alajuela
3...X
 11 22/12/2006 2403 Alajuela
3...X
 12 31/12/2006 243 Alajuela
3...X
 13 5/5/2006 2295 Esparza
4...X
 14 11/3/2005 846 Esparza
4...X
 15 21/2/2006 378 Esparza
4...X
 16 22/4/2006 851 Esparza
4...X
 17 18/7/2006 548 Palmares
5...X
 18 7/6/2006 555 Palmares
5...X
 19 2/10/2007 1852 Palmares
5...X
 20 15/2/2005 572 Palmares
5...X
 21 8/3/2005 2260 San José
6...X
 22 7/4/2005 677 San José
6...X
 23 22/6/2005 2543 San José
6...X
 24 28/6/2007 2551 San José
6...X
 25 14/5/2006 1521 Nicoya
7...X
 26 16/4/2006 1522 Nicoya
7...X
 27 3/9/2006 1523 Nicoya
7...X
 28 20/9/2005 2489 Nicoya
7...X
 29 16/6/2006 2255 Cañas
8...X
 30 10/4/2005 1455 Cañas
8...X
 31 13/12/2005 1459 Cañas
8...X
 32 15/12/2005 1435 Cañas
8...X
Heat: 2 
 33
Bryan Jhosue VASQUEZ Anchia
3/12/2005 2557 Santa Cruz
1...X
 34 28/1/2005 2321 Santa Cruz
1...X
 35 16/7/2005 2318 Santa Cruz
1...X
 36 13/10/2005 2254 Santa Cruz
1...X
 37 21/2/2006 601 Vásquez De Coronado
2...X
 38 23/6/2006 1740 Vásquez De Coronado
2...X
 39 28/6/2006 304 Vásquez De Coronado
2...X
 40 14/3/2007 306 Vásquez De Coronado
2...X
 41 16/3/2007 73 Barva De Heredia
3...X
 42 10/3/2005 84 Barva De Heredia
3...X
 43 10/3/2005 94 Barva De Heredia
3...X
 44 4/7/2005 95 Barva De Heredia
3...X
 45 26/8/2005 593 Pococí
4...X
 46 31/12/2006 596 Pococí
4...X
 47 2/10/2006 615 Pococí
4...X
 48 28/9/2006 1208 Pococí
4...X
 49 4/8/2007 127 Cartago
5...X
 50 22/1/2005 138 Cartago
5...X
 51 29/12/2006 141 Cartago
5...X
 52 12/7/2005 1014 Cartago
5...X
 53 3/7/2005 335 Coto Brus
6...X
 54 29/1/2006 145 Coto Brus
6...X
 55 24/12/2006 1133 Coto Brus
6...X
 56 23/11/2005 1197 Coto Brus
6...X
 57 10/9/2007 953 Siquirres
7...X
 58
Hannyc Jairrel MARTINEZ Garcia
14/9/2007 2581 Siquirres
7...X
 59 6/7/2007 1731 Siquirres
7...X
 60 17/6/2005 69 Siquirres
7...X
 61 6/10/2006 401 Grecia
8...X
 62 7/5/2005 403 Grecia
8...X
 63 8/10/2005 420 Grecia
8...X
 64 29/7/2006 424 Grecia
8...X
Heat: 3 
 65 3/9/2006 2314 Matina
1...X
 66 25/11/2006 2298 Matina
1...X
 67 21/2/2005 2262 Matina
1...X
 68
Yoreth Alejandro URBINA Garro
16/4/2006 2477 Matina
1...X
 69 25/11/2007 2312 Poás
2...X
 70 7/9/2005 584 Poás
2...X
 71
Kener Francisco GAGO Rivas
6/12/2006 2521 Poás
2...X
 72 17/8/2006 586 Poás
2...X
 73 25/8/2006 527 Naranjo
3...X
 74 26/1/2005 531 Naranjo
3...X
 75 5/10/2005 535 Naranjo
3...X
 76 20/5/2006 539 Naranjo
3...X
 77
Kenton Jermike PHILLIPS Bustos
11/7/2005 2466 Limón
4...X
 78 25/9/2007 2327 Limón
4...X
 79
Reyner Josue HERNANDEZ Soto
28/7/2005 2467 Limón
4...X
 80 12/3/2007 2299 Limón
4...X
 81 24/6/2006 1481 Liberia
5...X
 82 27/4/2005 1189 Liberia
5...X
 83 3/4/2007 2296 Liberia
5...X
 84 29/12/2006 2269 Liberia
5...X
 85 3/4/2005 2509 Pérez Zeledón
6...X
 86 10/1/2007 2510 Pérez Zeledón
6...X
 87
Kendall Jose SOLIS Ortega
21/2/2005 2512 Pérez Zeledón
6...X
 88 21/2/2005 2513 Pérez Zeledón
6...X
 89 23/4/2006 606 Guácimo
7...X
 90
Frander Bolivar UMAÑA Robles
7/9/2006 2442 Guácimo
7...X
 91
Kenny Stephen DIAZ Diaz
13/11/2005 2445 Guácimo
7...X
 92
Mauricio BARRIENTOS Rodriguez
14/7/2007 2448 Guácimo
7...X

Return
REVSYS ®
Athletics
FECOA (Federación Costarricense de Atletismo)
Estadio Nacional, San José - Costa Rica - Tel. (506) 2549-0950
info@fecoa.org
fecoa.org
Copyright © 2023
v