• Home
  • News
  • Events
  • Affiliation
  • Statistics ▼
  • Downloads
  • Road ▼
  • About FECOA
  • Item
    ...
  • Home
  • News
  • Events
  • Affiliation
  • Statistics ▼
    >
  • Downloads
  • Road ▼
    >
  • About FECOA
JDN 2022 - Eliminatoria U18
26 y 27 de Noviembre, 2022
Esparza - Polideportivo Hugo Carranza Arce
27/11/2022 a las 11:35
Eliminatoria
Relay Medley (100-200-300-400)
U18, Men
Advancing Progression: The (8) top times of all series.
StartList
 
Athlete Name 
Birth 
Number 
Team 
Lane 
Heat: 1 
 1 25/8/2006 527 Naranjo
1...X
 2 26/1/2005 531 Naranjo
1...X
 3 5/10/2005 535 Naranjo
1...X
 4 20/5/2006 539 Naranjo
1...X
 5
Jeygel Jose BONILLA Arrieta
19/4/2007 2464 Limón
2...X
 6
Kenton Jermike PHILLIPS Bustos
11/7/2005 2466 Limón
2...X
 7 25/9/2007 2327 Limón
2...X
 8 12/3/2007 2299 Limón
2...X
 9 23/4/2006 606 Guácimo
3...X
 10
Frander Bolivar UMAÑA Robles
7/9/2006 2442 Guácimo
3...X
 11
Kenny Stephen DIAZ Diaz
13/11/2005 2445 Guácimo
3...X
 12
Mauricio BARRIENTOS Rodriguez
14/7/2007 2448 Guácimo
3...X
 13 24/2/2005 2486 Nicoya
4...X
 14 14/5/2006 1521 Nicoya
4...X
 15 16/4/2006 1522 Nicoya
4...X
 16 3/9/2006 1523 Nicoya
4...X
 17 6/10/2006 401 Grecia
5...X
 18 7/5/2005 403 Grecia
5...X
 19 8/10/2005 420 Grecia
5...X
 20 29/7/2006 424 Grecia
5...X
 21 19/2/2006 212 Alajuela
6...X
 22 16/5/2007 2402 Alajuela
6...X
 23 11/10/2006 1531 Alajuela
6...X
 24 31/12/2006 243 Alajuela
6...X
 25
Daniel Francisco ARAYA Guevara
27/11/2005 2600 Turrialba
7...X
 26 9/8/2007 2604 Turrialba
7...X
 27 2/7/2007 1081 Turrialba
7...X
 28 12/7/2007 2612 Turrialba
7...X
Heat: 2 
 29
Bryan Jhosue VASQUEZ Anchia
3/12/2005 2557 Santa Cruz
2...X
 30 28/1/2005 2321 Santa Cruz
2...X
 31 21/10/2006 1032 Santa Cruz
2...X
 32 13/10/2005 2254 Santa Cruz
2...X
 33 16/4/2005 1020 Nandayure
3...X
 34 19/3/2006 838 Nandayure
3...X
 35 18/7/2006 1024 Nandayure
3...X
 36 29/9/2006 1026 Nandayure
3...X
 37 11/8/2006 641 San Carlos
4...X
 38 12/5/2006 647 San Carlos
4...X
 39
Jostin Johan MENDOZA Lopez
10/6/2005 2530 San Carlos
4...X
 40 3/4/2007 895 San Carlos
4...X
 41 16/3/2007 73 Barva De Heredia
5...X
 42 18/12/2006 79 Barva De Heredia
5...X
 43 10/3/2005 84 Barva De Heredia
5...X
 44 4/7/2005 95 Barva De Heredia
5...X
 45 3/4/2005 2509 Pérez Zeledón
6...X
 46 10/1/2007 2510 Pérez Zeledón
6...X
 47
Kendall Jose SOLIS Ortega
21/2/2005 2512 Pérez Zeledón
6...X
 48 21/2/2005 2513 Pérez Zeledón
6...X
 49 24/6/2006 1481 Liberia
7...X
 50 27/4/2005 1189 Liberia
7...X
 51 29/12/2006 2269 Liberia
7...X
 52 29/12/2005 1193 Liberia
7...X
Heat: 3 
 53 18/7/2006 548 Palmares
2...X
 54 7/6/2006 555 Palmares
2...X
 55 2/10/2007 1852 Palmares
2...X
 56 15/2/2005 572 Palmares
2...X
 57 25/12/2005 2308 Escazú
3...X
 58 17/3/2005 915 Escazú
3...X
 59 21/12/2005 2326 Escazú
3...X
 60 17/2/2007 2266 Escazú
3...X
 61 26/8/2005 593 Pococí
4...X
 62 31/12/2006 596 Pococí
4...X
 63 14/3/2005 2319 Pococí
4...X
 64 28/9/2006 1208 Pococí
4...X
 65 5/5/2006 2295 Esparza
5...X
 66 11/3/2005 846 Esparza
5...X
 67 21/2/2006 378 Esparza
5...X
 68 22/4/2006 851 Esparza
5...X
 69 21/2/2006 601 Vásquez De Coronado
6...X
 70 23/6/2006 1740 Vásquez De Coronado
6...X
 71 28/6/2006 304 Vásquez De Coronado
6...X
 72 14/3/2007 306 Vásquez De Coronado
6...X
 73 10/9/2007 953 Siquirres
7...X
 74 1/7/2005 1766 Siquirres
7...X
 75
Hannyc Jairrel MARTINEZ Garcia
14/9/2007 2581 Siquirres
7...X
 76 17/6/2005 69 Siquirres
7...X
Heat: 4 
 77 8/3/2005 2260 San José
2...X
 78 7/4/2005 677 San José
2...X
 79 22/6/2005 2543 San José
2...X
 80 28/6/2007 2551 San José
2...X
 81 4/3/2007 860 Oreamuno
3...X
 82 11/9/2007 457 Oreamuno
3...X
 83 23/5/2006 2304 Oreamuno
3...X
 84 16/3/2005 462 Oreamuno
3...X
 85 1/4/2005 2449 La Unión
4...X
 86 28/12/2005 171 La Unión
4...X
 87 29/12/2006 1146 La Unión
4...X
 88 1/8/2006 1719 La Unión
4...X
 89 3/7/2005 335 Coto Brus
5...X
 90 29/1/2006 145 Coto Brus
5...X
 91 24/12/2006 1133 Coto Brus
5...X
 92 23/11/2005 1197 Coto Brus
5...X
 93 3/9/2006 2314 Matina
6...X
 94 20/6/2007 2476 Matina
6...X
 95 25/11/2006 2298 Matina
6...X
 96 21/2/2005 2262 Matina
6...X
 97 4/8/2007 127 Cartago
7...X
 98 22/1/2005 138 Cartago
7...X
 99 12/7/2005 1014 Cartago
7...X
 100 21/6/2007 2415 Cartago
7...X

Return
REVSYS ®
Athletics
FECOA (Federación Costarricense de Atletismo)
Estadio Nacional, San José - Costa Rica - Tel. (506) 2549-0950
info@fecoa.org
fecoa.org
Copyright © 2023
v