• Home
  • News
  • Events
  • Affiliation
  • Statistics ▼
  • Downloads
  • Road ▼
  • About FECOA
  • Item
    ...
  • Home
  • News
  • Events
  • Affiliation
  • Statistics ▼
    >
  • Downloads
  • Road ▼
    >
  • About FECOA
JDN 2022 - Eliminatoria U18
26 y 27 de Noviembre, 2022
Esparza - Polideportivo Hugo Carranza Arce
27/11/2022 a las 13:00
Eliminatoria
Long Jump
U18, Men
Advancing Progression: The (8) top times of all series.
StartList
 
Athlete Name 
Birth 
Number 
Team 
Turn 
1 2/9/2005 2225 Alajuelita
1...X
2 17/1/2007 38 Alajuelita
2...X
3 18/12/2006 79 Barva De Heredia
3...X
4 9/10/2006 1805 Belén
4...X
5 24/6/2006 2297 Carrillo
5...X
6 12/7/2005 1014 Cartago
6...X
7 21/6/2007 2415 Cartago
7...X
8 29/1/2006 145 Coto Brus
8...X
9 24/12/2006 1133 Coto Brus
9...X
10 15/1/2007 2310 Escazú
10...X
11 21/12/2005 2326 Escazú
11...X
12
Frander Bolivar UMAÑA Robles
7/9/2006 2442 Guácimo
12...X
13
Mauricio BARRIENTOS Rodriguez
14/7/2007 2448 Guácimo
13...X
14 19/7/2005 1491 Liberia
14...X
15
Darril Marley GUZMAN Wright
26/7/2005 2458 Limón
15...X
16 19/4/2007 2464 Limón
16...X
17 11/7/2005 2466 Limón
17...X
18 25/11/2006 2298 Matina
18...X
19 19/3/2006 838 Nandayure
19...X
20 5/10/2005 535 Naranjo
20...X
21 24/2/2005 2486 Nicoya
21...X
22 5/4/2007 2336 Nicoya
22...X
23 20/9/2005 2489 Nicoya
23...X
24 11/9/2007 457 Oreamuno
24...X
25 15/2/2005 572 Palmares
25...X
26 3/4/2005 2509 Pérez Zeledón
26...X
27 10/1/2007 2510 Pérez Zeledón
27...X
28 21/2/2005 2513 Pérez Zeledón
28...X
29
Jack MELENDEZ Brito
29/4/2006 2526 Quepos
29...X
30 8/3/2005 2260 San José
30...X
31 16/7/2007 1856 San José
31...X
32 28/6/2007 2551 San José
32...X
33 1/6/2007 2553 San Ramón
33...X
34
Bryan Jhosue VASQUEZ Anchia DNS
3/12/2005 2557 Santa Cruz
34...X
35 10/9/2007 953 Siquirres
35...X
36 2/7/2007 1081 Turrialba
36...X
37 10/12/2006 2609 Turrialba
37...X
38 28/11/2006 2611 Turrialba
38...X

Return
REVSYS ®
Athletics
FECOA (Federación Costarricense de Atletismo)
Estadio Nacional, San José - Costa Rica - Tel. (506) 2549-0950
info@fecoa.org
fecoa.org
Copyright © 2024
v